Cadde Derya Tuna: Torun için sabırsızlanıyorum!

Derya Tuna: Torun için sabırsızlanıyorum!

17.06.2022 - 15:28 | Son Güncellenme:

Derya Tuna, "Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" şeklindeki açıklamasıyla günlerce konuşulmuştu. Ekim 2021'de oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'yi evlendiren Tuna, bir kez daha torun isteğini dile getirdi.

Derya Tuna: Torun için sabırsızlanıyorum

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses, 1983 yılında aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. İkilinin 30 yaşındaki şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz ekim ayında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikâhta manken Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirmişti.

Haberin Devamı

"GELİNİME KAYNANALIK YAPMIYORUM"

'Kırmızı Koltuk’ adlı sohbet etkinliğinde Seda Akgül’ün sorularını yanıtlayan Derya Tuna, "İyi ki İdo'nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum. Onlar mutlu olsun bana yeter" şeklinde konuşmuştu.

"ANNEM TORUM DİYE SAYIKLIYOR"

Geçtiğimiz günlerde evliliğin güzel gittiğini dile getiren 30 yaşındaki şarkıcı ise annesi Derya Tuna'nın torun istediğini söylemişti: Çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz ama annem ilk günden beri torun torun diye sayıklıyor. En hayırlı zamanda olmasını diliyoruz. Çocuk güzel bir şey, bakalım kısmet.

Derya Tuna: Torun için sabırsızlanıyorum

"BİR AN ÖNCE TORUNUM OLSUN İSTİYORUM"

Haberin Devamı

Derya Tuna, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Alışveriş turu sonrası yemek yiyen oyuncunun keyifli halleri dikkat çekti. Tuna, oğlu ve gelini ile çok iyi anlaştıklarını, ikisinin de enerjisini çok sevdiğini belirtti.

Oğlu İdo Tatlıses'in "Annemden torun baskısı geliyor" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Derya Tuna, şu ifadeleri kullandı:

Onlar ne zaman anne-baba olmaya hazır hissederlerse o zaman olacak tabii ki ama ben bir an önce olsun istiyorum. Karar onların, ben sadece torun sevmek için sabırsızlanıyorum. Torun heyecanı yaşamayı çok istiyorum.

"AİLEMİN İÇİNE ETTİLER"

İdo'nun babası, usta sanatçı İbrahim Tatlıses ise son olarak yaklaşık 500 bin takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından yaptığı sert açıklama ile gündem olmuştu.

Derya Tuna: Torun için sabırsızlanıyorum

Büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile aralarındaki gerginlik devam eden 70 yaşındaki şarkıcı, "Ailemin içine ettiler" derken, şu mesajla isyanını dile getirmişti:

'İzmir'de çekirdek bir ailem var' dedim, ailemin içine ettiler. O çekirdek aileyi büyütecektim. Bu saaten sonra kime hesap vereceğim, Allah'tan başka kimseye. Yapacağımı yapmışım, herkesin yaşamı hayatı garantide. Kim sebep olduysa Allah da onları bildiği gibi yapsın. Hakkımı helal etmiyorum.