Cadde Destan Akkız'ın annesi kim? Alaca Hatun'u oynayan Sema Şimşek hayatı ve dizileri

Destan Akkız'ın annesi kim? Alaca Hatun'u oynayan Sema Şimşek hayatı ve dizileri

12.04.2022 - 23:22 | Son Güncellenme:

Destan dizisinde Akkız'ın annesi izleyenin ilgi odağı oldu. Annesi Alaca Hatun'u da başarılı oyuncu Sema Şimşek canlandırıyor. Seyirci ise Sema Şimşek kimdir, nereli, kaç yaşında sorularına yanıt arıyor.

Destan Akkızın annesi kim Alaca Hatunu oynayan Sema Şimşek hayatı ve dizileri

Sema Şimşek, ATV'nin sevilen dizisi Destan'a Alaca Hatun rolü ile dahil oldu. Alaca Hatun ise dizide Akkız'ın annesi oluyor. Akkız'a ise Ebru Şahin can veriyor. İşte, Alaca Hatun'u oynayan Sema Şimşek hayatı...

Haberin Devamı

SEMA ŞİMŞEK KİMDİR?

Şimşek, 26 Şubat 1976 tarihinde Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde dünyaya geldi. Sekiz yaşında Türkiye’ye dönen oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesini kazansa da devam edemedi.

Lise yıllarında mankenliğe başlayan Sema Şimşek, 1994 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer aldı.Yaklaşık 6 yıl boyunca Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Tataroğlu karakterini canlandırdı.

2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile evlendi. Çİft 2012'de boşandı. 25 Ocak 2008 tarihinde bir oğlu dünyaya geldi.