Cadde Seda Bakan: Devir ekonomi devri!

Seda Bakan: Devir ekonomi devri!

03.04.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki akşam ‘Büyük Aşıkların Sonuncusu’ oyununun galasına katıldı. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, alışveriş alışkanlıklarından bahsetti.

Seda Bakan: Devir ekonomi devri

Daha önce 'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikâh masasına oturmuş, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

38 yaşındaki Bakan, 2022 yılının eylül ayında ise Ela adını verdiği ikinci bebeğini kucağına almıştı.

Seda Bakan: Devir ekonomi devri

GALAYA KATILDI

Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen’in yer aldığı, Yapımcılığını Funorg ve Optimum Pictures’in yönetmenliğini Zafer Kayaokay’ın yaptığı ‘Büyük Aşıkların Sonuncusu’ oyununun galası önceki akşam Uniq’te gerçekleşti. Galaya Seda Bakan da katıldı.

Seda Bakan: Devir ekonomi devri

Gazetecilerle bir araya gelen Bakan, "Çok severim her iki oyuncu arkadaşımı da, güzel bir iş olduğundan eminim" dedi.

Seda Bakan: Devir ekonomi devri

"ALDIĞIM ŞEYİ 2-3 SENE GİYERİM"

Alışveriş alışkanlıklarında da bahseden ünlü isim, "Yeni bir şey almam, pahalı eşya da alırım, öyle bir ayrımım yok. Ama aldığım eşyayı da 2-3 sene giyerim. Devir ekonomi devri" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Seda Bakan: Devir ekonomi devri

Özel okul fiyatlarından yakınan oyuncu; özel okul fiyatları almış başını gitmiş, sanki çocuklar anaokulu değil tıp okuyorlar. Kim kime ne yedirirse..." şeklinde konuştu.