Cadde Dilan Çıtak Tatlıses: Çok zayıfladım, olacak o kadar!

Dilan Çıtak Tatlıses: Çok zayıfladım, olacak o kadar!

23.09.2023 - 08:51 | Son Güncellenme:

Geçen sene dünyaevine girdiği Levent Dörter ile mutlu bir evlilik sürdüren Dilan Çıtak Tatlıses, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü isim, tarzına iltifat eden muhabirlere takıldı.

Dilan Çıtak Tatlıses: Çok zayıfladım, olacak o kadar

Uzun zamandır aşk yaşayan şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses ile müzisyen Levent Dörter, geçen sene 11 Ekim'de görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. Düğünden haftalar sonra Nişantaşı'nda görüntülenen ikiliden Çıtak, şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

Biz hiçbir şey anlayamadık, düğün o kadar akıcı geçti ki hiçbir şeye yetişemedik ve gerçekten düğün gününe dair hiçbir şey hatırlamıyoruz. Heyecanla düğün videolarını bekliyoruz ve hâlâ evlendik mi, evlenmedik mi anlamış değiliz. 'Acaba geçen haftaki düğün arkadaşımızın düğünü müydü?' diye birbirimize soruyoruz. Tatlı ve küçük bir maneviyat geldi üstümüze ve güzel bir şeymiş.

Dilan Çıtak Tatlıses: Çok zayıfladım, olacak o kadar

ZAYIFLIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti. Yatakta uzanırken çektiği bir fotoğrafını yayınlayan 33 yaşındaki ünlü isim, verdiği kilolarla dikkat çekmişti.

Dilan Çıtak Tatlıses: Çok zayıfladım, olacak o kadar

MUHABİRLERE TAKILDI

Dilan Çıtak Tatlıses, son olarak geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Köpeği ile gezen şarkıcı ayaküstü gazetecilerle konuşarak, "Biraz dolaşalım dedik, gördüğünüz bu arkadaş durmadı yerinde" dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses: Çok zayıfladım, olacak o kadar

Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Tatlıses, derin yırtmaçlı eteği için "Harika olmuş" diye iltifatta bulunan muhabirlere; "Çok teşekkür ederim, çok zayıfladım olacak o kadar" diyerek takıldı.