Cadde 'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!'

'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!'

05.12.2023 - 12:58 | Son Güncellenme:

Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, haftalardır gündemden düşmüyor. Şarkıcı Yaşar İpek, katıldığı programda, şu an cezaevinde olan sosyal medya fenomeni hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç örgütüne üye olmak', 'Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' ve 'Vergi kanununa muhalefet' suçlarından 4 Kasım'da tutuklandı.

Haberin Devamı

Yaşar İpek, TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, canlı yayında yöneltilen "Dilan Polat'la ilgili ilk dikkatini ne çekti?" sorusu üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi

"NE KADAR PARA İSTERSEN VERİYORMUŞ"

Üç senede 50 senelik şirketlerin kazançlarını kazanmış gibi gösterirsen, çok satış yapmış gibi gösterirsen... Ekonomik gerçekler ortadayken bu arabalar, bu paralar, saça takılan dolarlar... Her gün altından bir şey çıkıyor? Dilan Polat'la en son bir eğlence mekanında karşılamıştık. Mahsun Kırmızıgül ile sahneye çıkmıştık. 'İkinizi birden sünnet düğününde çıkaracağım' dedi biz sahnedeyken. Biz de Mahsun'la bakıştık! Pazarlık bile yapmıyormuş, öyle bonkörmüş, ne kadar para istersen veriyormuş! Kazanç çok önemli, para nereden geliyor ve nasıl bir emekle geliyor? Ciddi bir emek verince, zor kazanınca insanın para harcarken eli titriyor. Çok büyük aileler bile böyle bir gösterişin içinde değiller.

Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi

"GÜLDÜ GEÇTİ!"

Yaşar İpek, "Mahsun Kırmızıgül ile bu teklifi daha sonra aranızda konuştunuz mu?" sorusu üzerine ise "Bana 'Bu kim?' diye sordu, o hiç bilmiyordu. Anlattım, 'Dilan Polat, güzellik merkezleri var' dedim. Güldü geçti" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi

"BEN BÖYLE BİR KAZANÇ GÖRMEDİM"

'Bir Alo De' parçasıyla bir döneme damga vuran şarkıcı, "Ben 16 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. O yaştan beri sahnelerdeyim, mücadele veriyorum. Diğer mesleklere göre daha kazançlı bir iş yapıyoruz ama ben böyle bir kazanç görmedim. 41 yaşındayım, hâlâ bu paranın çeyreğini kazanamadım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bizim bilmediğimiz çok Dilan'lar olabilir. Dilan gibi kendini göstermeyen, bu işi sessiz sakim götüren! Pandemi döneminde yol alınmış bir ticaret. İnsanlar kuaföre gidemiyordu, nasıl oldu bu iş?

Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi