TV Rehberi Dilara Gönder kimdir, kaç yaşında? Sunucu Dilara Gönder aslen nereli?

Dilara Gönder kimdir, kaç yaşında? Sunucu Dilara Gönder aslen nereli?

23.08.2021 - 15:58 | Son Güncellenme:

Dilara Gönder kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Show TV Ana Haber Bülteninin yeni sunucusu olan Dilara Gönder konusunda araştırmalar sürüyor. Almanya'nın Herrenberg şehrinde dünyaya gelen Dilara Gönder Lise eğitimine İzmir'de Üniversite eğitimine ise İstanbul'da tamamlamıştır. İşte Dilara Gönder hakkında merak edilenler....

Dilara Gönder kimdir, kaç yaşında Sunucu Dilara Gönder aslen nereli

Show TV Ana Haber Bülteninde Ece Üner'de boşalan koltuğu sunucu Dilara Gönder getirildi. Çocuğu dünyaya geldikten sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kalan güzel sunucu ilk sunuculuk deneyimini Fenerbahçe TV ardından Lig TV ve NTV Spor gibi kanallarda rol aldı. Bir dönem dizi oyunculuğu da yapan sunucu sonrasında bir süre ekranlardan uzak kaldı. Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönen Dilara Gönder hayatı ve kariyeri hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

Haberin Devamı

DİLARA GÖNDER KİMDİR?

Dilara Gönder (d. 17 Haziran 1983, Herrenberg) Türk televizyon sunucusu ve oyuncudur.

Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

Fenerbahçe TV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. 2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Ne Diyosuun adlı dizide rol alan Dilara Gönder'in, bu aynı zamanda ilk oyunculuk deneyimidir. En son Star tv'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterini canlandıran Dilara Gönder son olarak Baba candır dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Uzun süredir ekranlara uzak kalan sunucu Dilara Gönder bu akşam Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayacak. (23 Ağustos 2021) 26 Aralık 2016 günü Selim Yalın ile evlenen Dilara Gönder bir çocuğu olduktan sonra uzun süre ekranlarda yer almamıştı.