Cadde Ece Erken zor zamanlarını atlattı! Oğluyla tatilde

Ece Erken zor zamanlarını atlattı! Oğluyla tatilde

25.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Zor zamanları atlatan Erken, şimdilerde ailesiyle birlikte Çeşme'de tatil yapıyor. Oğluyla birlikte bir otelin plajında objektiflere takılan Erken'in neşeli halleri dikkat çekti.

Ece Erken zor zamanlarını atlattı Oğluyla tatilde

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), 27 Ocak'ta Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Ece Erken, şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

"EN BÜYÜK SEBEBİM SENSİN"

Bir süredir içine kapanan sadece sosyal medya aracılığıyla sevenleriyle iletişime geçen Ece Erken, geçtiğimiz aylarda oğlunun doğum gününü kutladığı bir paylaşım yapmıştı. Instagram sayfasından Eymen'in fotoğraflarını peş peşe yayınlayan Erken, şu mesajı yazmıştı:

Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum... Senin enerjin, senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydı ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi, seni yetiştirirken bana büyük destek oldu, Allah tekrar razı olsun ondan. İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru. Seni çok ama çok seviyorum, Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Yarın doğum günün, iyi ki doğdun, iyi ki... Nice mutlu senelere. 7 Nisan 2015...

Ünlü ismin binlerce beğeni alan bu gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden yüzlerce "doğum günü kutlu olsun" yorumları yağmıştı.

Ece Erken zor zamanlarını atlattı Oğluyla tatilde

EKRANLARA DÖNÜYOR

Erken, önceki haftalarda bir takipçisinin "Ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum. Ne zaman göreceğiz seni ekranlarda?" sorusuna yanıt vermiş, ekranlara döneceği müjdesini; "Magazin programı değil. Görüşmeler var, az kaldı" sözleriyle duyurmuştu.

Ece Erken zor zamanlarını atlattı Oğluyla tatilde

Haberin Devamı

"AYAĞIM İKİ HAFTADIR ATELDE"

Tüm bunların ardından Ece Erken, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Alışveriş için geldiği Akmerkez çıkışı görüntülenen sunucunun ayağındaki atel ise dikkat çekti.

Cep telefonuyla görüşme yapan ve soruları kabul etmeyen Erken, sadece "Ayağım iki haftadır atelde" demekle yetindi. Sakat ayağına rağmen gezmeye çıkan ünlü isim, ardından aracına binerek oradan uzaklaştı.

Ece Erken zor zamanlarını atlattı Oğluyla tatilde

ÇEŞME'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Ece Erken önceki gün Çeşme'de bir otelin plajında görüntülendi. Zor zamanları atlatan Erken'in, oğlu ile birlikte keyifli tatil halleri objektiflere yansıdı.

Ece Erken zor zamanlarını atlattı Oğluyla tatilde

Erken, oğlu Eymen ile birlikte denizde birbirlerine su atarak zaman geçirdi. Çeşme’deki evinde zaman geçiren Erken’e ailesi de eşlik ediyor. 

Ece Erken zor zamanlarını atlattı Oğluyla tatilde

YEDİ AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de sürpriz bir kararla nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift güzel haberi, 'Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.