Cadde Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil!

Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil!

06.04.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

Selami Şahin'in, Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tutup yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği ileri sürüldü. Basına yansıyan görüntülerin ardından 74 yaşındaki sanatçıdan cevap gelirken, model Ece Gürsel de olay yaratan dedikodu hakkında açıklama yaptı ve Selami Şahin'e destek verdi.

Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil

Unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan bir haber ve Etiler'deki görüntüler sonrası sessizliğini bozmuştu. Evli ve üç çocuk babası sanatçı, menajerlik ajansı aracılığıyla açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

"SICAK VE SAMİMİ DİYALOG YANLIŞ YORUMLANDI"

Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca şarkılarını halkın ortak duygu ve düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir. Hayranları ile tokalaşması ve bu görüntülerin medyaya kendisini yıpratacak şekilde servis edilmesi üzerine tarafımızca bir açıklama zorunluluğu doğmuştur. Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil

"SELAMİ ABİ DEĞERLİDİR"

Nişantaşı City's'te objektiflere yansıyan Ece Gürsel, Selami Şahin'in Etiler'de bazı kadınları ofisine davet ettiği iddiası için, "Selami Abi'nin öyle bir insan olduğunu düşünmüyorum. Bence başka bir durum var. Belki bir hayranıyla sohbet etti. Yıllardır Selami Abi ile çalıştım, çok değerli biridir. Sanatı ve kendisi çok değerlidir" şeklinde konuştu.

Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil


"FİZİĞİNE İYİ BAKARSAN UZUN SÜRE MODELLİK YAPARSINIZ"

Yoğun bir dönemden geçtiğini belirten ünlü model, "Oyunlarım çok yoğun. İki oyun birden devam ediyorum. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında defilelerim ve ödül töreninde sunuculuklarım olacak. Yoğun geçecek" dedi.

Ece Gürsel, "Sizinle birlikte podyuma çıkan isimlerin bazıları modelliği bıraktılar. Siz podyumdan kopmadınız. Bunun sırrı ne?" sorusuna, "Birincisi meslek sevgisi. İkincisi kendine iyi bakmak. Kendine ve fiziğinize iyi bakarsanız, modelliği uzun süre yapabilirsiniz. Emeğimin karşılığını alıyorum" yanıtını verdi.

Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil

Haberin Devamı

"TÜRKİYE'DE TİYATRODAN ÇOK PARA KAZANAN YOK"

"Bazı usta tiyatrocular çok para kazanılmadığını söylüyor. Siz de yıllardır bu işi yapıyorsunuz" sözleri üzerine Gürsel, "Dokuzuncu yılındayım. Tiyatro işi aşk. Türkiye'de tiyatroda çok para kazanan yok. Bizim avantajımız haftada 3-4 oyunumuz var ve hepsi kapalı gişe oluyor. Çok turneniz olursa, gelir sağlarsınız. Oyununun beğenilmesi de gerekiyor. Dizilerden de teklif alıyorum. İyi rol gelirse değerlendiririm" ifadelerini kullandı.

Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil

"EVLİLİĞİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM"

40 yaşındaki güzel, özel hayatıyla ilgili olarak, "Bana 'Ne zaman evleneceksin?' diyorlar. Hiç düşünmüyorum. Bekarlık sultanlıktır. Bu yaşıma kadar isteseydim evlenirdim. Çocuk hayalim de artık yok. İki yeğenim var, onlar yetiyor. Bu duyguları hissedeceğim çok uçuk şeyler olması gerekiyor" dedi.