Cadde 'Yoldan geçen kadınları ofisine davet ediyor' iddiası! 'Selami'ye sahip çıkalım'

'Yoldan geçen kadınları ofisine davet ediyor' iddiası! 'Selami'ye sahip çıkalım'

31.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Magazin dünyası günlerdir bu iddiayı konuşuyor! Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tutan Selami Şahin'in, yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği ileri sürüldü. Basına yansıyan görüntülerin ardından 74 yaşındaki sanatçıdan cevap gelirken, Şahin'in yakın arkadaşı ve meslektaşı Coşkun Sabah da olay yaratan dedikodu hakkında açıklama yaptı.

Yoldan geçen kadınları ofisine davet ediyor iddiası Selamiye sahip çıkalım

'Alışmak Sevmekten Zor', 'Gitme Sana Muhtacım', 'Seni Sevmediğim Yalan', 'Tapılacak Kadınsın' ve 'Seninle Başım Dertte' gibi unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan bir haber ve Etiler'deki görüntüler sonrası sessizliğini bozmuştu.

Haberin Devamı

"SICAK VE SAMİMİ DİYALOG YANLIŞ YORUMLANDI"

Evli ve üç çocuk babası usta sanatçının, menajerlik ajansı aracılığıyla yaptığı ve sosyal medya hesabından da yayınladığı açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:
"Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberlerle ilgili, sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca şarkılarını halkın ortak duygu ve düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir. Hayranları ile tokalaşması ve bu görüntülerin medyaya kendisini yıpratacak şekilde servis edilmesi üzerine tarafımızca bir açıklama zorunluluğu doğmuştur."

Yoldan geçen kadınları ofisine davet ediyor iddiası Selamiye sahip çıkalım

Haberin Devamı

Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

"BENDE HABER YOK"

Usta sanatçının yakın arkadaşı Coşkun Sabah, geçtiğimiz akşam Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının çekim yaptığını fark eden 70 yaşındaki müzisyen, “Bende hiç haber yok, haber yok” diye esprili şekilde bağırdı.

Yoldan geçen kadınları ofisine davet ediyor iddiası Selamiye sahip çıkalım

"HAKSIZLIK YAPMASINLAR"

Coşkun Sabah, muhabirlerin “Selami Şahin ile yakın arkadaşsınız. Geçtiğimiz günlerde hakkında haberler çıktı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu cevabı verdi:

Selami benim yakın dostumdur. Haksızlık yapmasınlar. Selami, Türkiye’nin değerlidir. Selami’ye sahip çıkalım.

Yoldan geçen kadınları ofisine davet ediyor iddiası Selamiye sahip çıkalım

"SELAMİ DE ÜZÜLÜYOR BU HABERLERE"

“Kendisiyle konuşma fırsatınız oldu mu? Neler söyledi bu haberler hakkında?” sorusu üzerine ise sanatçı, "Kendisine 'Geçmiş olsun' dedim, o da üzülüyor tabii ki bu haberlerin çıkmasına" ifadelerini kullandı.