Cadde Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama

Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama

29.04.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor Çağatay Ulusoydan açıklama

Kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın'la yedi yıllık ilişkisine geçtiğimiz ocak ayında nokta koyan Çağatay Ulusoy'un (32), geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı ve gönlünü Ece Sükan'a (46) kaptırdığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Kısa süre önce özel bir hastanede kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ın yanında günlerce refakatçi kalan Bensu Soral, birlikte rol aldıkları dizinin setinin ardından Rıza Kocaoğlu ile eğlenmeye gitti. Bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ikiliye, Ece Sükan ve Çağatay Ulusoy da eşlik etti.

Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor Çağatay Ulusoydan açıklama

Bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ikiliye, Ece Sükan ve Çağatay Ulusoy da eşlik etti.

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR

Geç saatlere kadar eğlenen grup, gecenin sonunda Arnavutköy'de Ece Sükan’ın evine gitti. Ünlü oyuncular, kameraları fark edince neye uğradıklarını şaşırdılar.

Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor Çağatay Ulusoydan açıklama

Binadan içeriye ilk Ece Sükan girdi. Sükan’ın ardından Çağatay Ulusoy ve Rıza Kocaoğlu da koşar adımlarla binaya girerek, soruları yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

"İÇ DÜNYAMI YANSITMAK İSTEMİYORUM"

Tüm bunların ardından Çağatay Ulusoy, dijital bir platformda yayınlayan yeni dizisinin lansman yemeğine katıldı. Lansmanda dizinin diğer oyuncuları Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül, yönetmeni Cem Karcı, senaristleri Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı ve yapımcısı Onur Güvenatam da yer aldı.

Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor Çağatay Ulusoydan açıklama

"ÜNLÜ OLMADAN ÖNCE DE BÖYLEYDİM"

Gazetecilerin özel hayat sorularına yanıt veren Çağatay Ulusoy, "Özel hayat özeldir adı üstünde. Magazine uzak oluşum karakterle alakalı bir şey olabilir. Kendimi sakındığım bir durum yok. Önceki hayatımda da böyleydim. Ünlü olup bir şeyler değiştiğinde de böyleyim" diyerek; şu ifadeleri kullandı:

Hiç tanımadığım insanlar ile yazıyorsunuz beni. Aşk haberlerinin gerçekliği varmış gibi yazılıyor bir de. Özel hayatımın özel kalmasını istiyorum. Aile ilişkilerimde de böyle bu. İç dünyamı çok yansıtmak istemiyorum.

Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor Çağatay Ulusoydan açıklama

"BİZİ BİRLİKTE GÖREBİLİRSİNİZ"

Geçtiğimiz günlerde Ece Sükan ile görüntülenen ve aşk yaşadıkları iddia edilen oyuncu, bu konuyla ilgili sorular karşısında ise "Bu projede birlikte de çalıştık. Ece Hanım ile daha eski bir tanışıklığımız var aslında. Sıradan bir arkadaş gezmesiydi, yanlış bir şekilde dile getirdiler. Altında bir şey aranacak bir durum yok bence. Bizi birlikte görebilirsiniz, altında bir şey aranmasın lütfen" açıklamasını yaptı.

Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor Çağatay Ulusoydan açıklama