Cadde Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu! 'Siz kimsiniz?'

Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu! 'Siz kimsiniz?'

28.11.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Gönül Dağı' dizisinde rol alan Ecem Özkaya, önceki akşam Kadıköy'de kameralara yansıdı. Fotoğrafı çekilince korkan oyuncu, gazetecilerin kendisini tanıtması üzerine ayaküstü röportaj verdi.

Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu Siz kimsiniz

'İffet', 'Can Kırıkları' ve 'İyi Uçuşlar' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ecem Özkaya, 2010 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Mustafa Üstündağ'dan 2019'un aralık ayında boşanmıştı.

Haberin Devamı

Ahmet Kaan adında bir oğulları olan çift, 'Kamuoyuna duyuru' başlığı ile şu açıklamayı yapmıştı:

2010 yılında başlayan evliliğimizi oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken sevgi-saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu kararımıza saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz.

Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu Siz kimsiniz

"DAHA FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Ayrılığın ardından Nişantaşı City's AVM'de görüntülenen Özkaya, boşanma hakkında kendisine yöneltilen soruya; "Zor bir süreçti. Ortak aldığımız bir karardı. Daha fazla konuşmak istemiyorum, gerekli açıklamamızı yaptık" yanıtını vermişti.

"KORKTUM ÖYLE ANLIK ÇEKİNCE"

35 yaşındaki ünlü isim, son olarak geçtiğimiz akşam Kadıköy'de objektiflere takıldı. Gazetecileri görünce "Siz kimsiniz?" diye soran Özkaya, muhabirlerin kendisini tanıtması üzerine, "Korktum öyle anlık çekince" dedi.

Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu Siz kimsiniz

Oyuncu, "Biraz alışveriş yaptım. Buralarda oturuyorum. Eve doğru gidiyorum şimdi. Henüz aktif bir projem yok ama çalışıyorum. Okumalarım da devam ediyor. Yakın zamanda tekrar bir projeye başlarım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu Siz kimsiniz

"ÖNEMLİ OLAN DOĞRU PROJEYİ SEÇEBİLMEK"

Özkaya, "Dinleniyorum bu aralar. Bu da iyi geliyor aslında. Ama çok dinlenmek de iyi değil tembellik yapar. Ben çalışmak istiyorum o yüzden. Dediğim gibi yakın zamanda bir proje kabul edip başlarım. Önemli olan doğru projeyi seçebilmek" ifadelerini kullanarak evinin yolunu tuttu.