Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

19.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

İkonik koleksiyon

Haberin Devamı

Trendyolmilla, Moeva ile hazırladığı ‘MoevaxTrendyolmilla’ plaj giyim koleksiyonunu sundu. 38 parçadan oluşan seçkilerde, altın, gümüş aksesuar detaylı mayo, bikinilerin yanı sıra dantel ve güpürlü kumaşlardan elbise, etek, kaftan ve bodyler yer alıyor.

Yaz menüsü

Ev yaşamına dair farklı ürünleri tek çatı altında sunan Linens, soft renklerin yer aldığı ürünlerini, yazın ferahlığıyla sofralara taşıyor. Balık formundaki servis tabakları yalın bir görünüm sunarken modern tasarımıyla da sofralarda yerini almaya başladı.

Editörün seçtikleri

Modern dokunuş

Ekria, tekstil, mücevher, takı tasarımlarının yanı sıra dekorasyon alanında da başarılı işlere imza atıyor. El işçiliğiyle üretilen, Amerikan servisleri, sepetler, dekoratif yastıklar gibi birçok seçki, teknelere modern dokunuşlar katıyor.

Haberin Devamı

Etkileyici notalar

Avon’un son erkek kokuları arasında yerini alan Segno Visionary EDP, italyan bergamotu, rom ve vetiver notaları ile tasarlandı. Markanın en çok sevilen diğer parfümlerinden Perceive Erkek EDT ise etkileyici içeriğiyle yine başrolde yer alıyor.

Doğanın içinden

Penti, doğadan ilham aldığı yeni koleksiyonuyla özlenen yazı taçlandırıyor. Sekiz farklı tema sunan marka, tatil coşkusunu artıran ‘Güneşli Günler’ kampanyasında kız ve erkek çocukları da unutmadı.

Editörün seçtikleri