Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

02.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Bayram coşkusu

Haberin Devamı

FLO, bu bayramda da her yaşa ve farklı tarzlara hitap eden birbirinden zevkli ayakkabı çeşitlerini bir arada sunuyor. Sezon trendlerini yansıtan modeller, kadın,
erkek ve çocukların adımlarına renk katarken şıklığı tamamlıyor.

Gökkuşağı misali

‘Penti X Cornetto’ koleksiyonu, gençlerin fanı olduğu TikTok fenomeni Yaren Alaca ile yazı olabilecek en eğlenceli ve enerjik haliyle sunuyor. 15 parçadan oluşan seçkiler, şeftali ve çilek lezzetlerinden oluşan yeni ürünü ‘Aşk Ateşi’ gibi pembe, kırmızı, turuncu gibi canlı renklerde mayo, bikini, plaj giysisinden oluşuyor.

İçilebilir güneş koruyucusu

Eşsiz bileşenlerinden oluşan formülünde ana unsuru Altın Eğrelti Otu olan ‘Collagen Lift Paris Luminous Gold’ güneşin zararlı etkilerini önlemenin yanı sıra kolajen ve vitamin takviyesiyle cilt hastalıklarının tedavisinde de destekçi niteliğinde. Ürün ayrıca, ciltte anti aging etkisinin yanı sıra kırışıklık, elastikiyet kaybı, saç ve tırnak şikayetlerinde de etkili.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Anlamlı iş birliği

Montblanc, dünyaca ünlü Türk saat platformu Horobox iş birliğinde Montblanc 1858 Geosphere saatinin sınırlı sayıda üretilen bir versiyonunu yarattı. Türkiye’nin masalsı bir coğrafyaya sahip Kapadokya bölgesine ithaf edilen bu saat, bölgeye benzersiz bir saygı duruşunda bulunuyor.

Enerjik koleksiyon

Paşabahçe Mağazaları, capcanlı, ferahlatan ve enerji veren sunumlarla sofralara yaz esintisi getiriyor. Sakin maviler, ferah yeşiller ve canlı tonların başrolde olduğu renkler, ev ve yaşam alanları için iddialı fikir önerisi sunuyor