Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

05.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Baba-oğul koleksiyonu

Haberin Devamı

Hemington, gizemli doğa harikalarından ve muhteşem manzaralardan aldığı ilhamla oluşturduğu yeni koleksiyonu ‘Northern Tales’ ile erkekleri eşsiz bir keşfe davet ederken, erkek çocuklarını da unutmuyor. 3-10 yaş arası minikler için hazırlanan seçkiler, renk ve desenleriyle iddialı.

Modern ve minimal

‘W Collection 22/23 Sonbahar Kış Kadın ve Erkek Koleksiyonu’ modern ve minimal tasarımlarıyla dış giyim seçeneklerinde de dikkat çekiyor. Stil sahibi kadınlar için tasarlanan kadın koleksiyonunda pançolar, montlar ve oversize kabanlar farklı alternatifler sunarken, erkek koleksiyonunda şık montlar rahatlık, lüksü bir araya getiriyor.

Editörün seçtikleri...

Editörün seçtikleri...

Atamızın anısına!

Ariş Pırlanta, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yılına özel koleksiyon hazırladı. Atamızın imzasının bulunduğu, özel kesim pırlantadan hazırlanan farklı tasarımlardaki kadın ve erkek takılarının bulunduğu takı ve aksesuarlar, kendisini sevgiyle anmanın önemine dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Sağlıklı seçim

Bitki bazlı atıştırmalıklar ve besinler sunan Naturiga, yüzde 80’e varan protein oranlı serisiyle günlük protein, antioksidan, mineral ve vitamin ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı. Gıdalar, ayurvedik ya da vegan beslenmeyi tercih eden herkes için ihtiyacını kolay yoldan gidermek için alternatif.

Yeni jenerasyon

İkonik stilini yeni jenerasyonun cesaretiyle yakalayan Ray-Ban koleksiyonu, özellikle bir kahramana odaklanıyor; karşınızda Mega Wayfarer. Geleceğin trend belirleyicileri için yaratılan bu etkili görünüm, gösterişli profilleri bir adım öteye taşıyor ve herkesi kendi stilini konuşturmaya davet ediyor.

Ev şıklığı

Madame Coco, evlerini kendi tarzlarına ve zevklerine göre düzenlemek isteyenler için binlerce ürün seçeneği sunuyor. Markanın eşsiz ürünleri mekan dekorasyonuna bambaşka bir hava katıyor.