Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

14.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

İddialı seçkiler

Haberin Devamı

Sevgililer Günü’nü özel kılmak isteyen Altınyıldız Classics, günlük giyimden klasik tarza hangi stilde olursa olsunlar erkeklere stil sahibi parçalar sunuyor. Bugünü kutlayanlara birbirinden şık ve her ortama uygun çözümler sunan marka, “Evde, restoranda, sinemada ya da sokakta, sevgilinle nerede olursan ol, stilinden ödün verme” mesajı veriyor.

Masalsı koleksiyon

Flo, yarıyıl tatilinde de minikleri unutmuyor. Sevdikleri karakterlerin yer aldığı sneaker, çanta, matara, kalemlik ve botlar karne sürprizi yapmak isteyen ebeveynlere alternatif sunuyor. Lisanslı çocuk koleksiyonunda yer alan; Spiderman, Batman, Minnie Mouse, LOL, Kral Şakir, Winx ve Disney Frozen gibi karakterler çocukların yüzlerini gülümsetiyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Sağlıklı görünüm

Olaplex’in buluş niteliğindeki Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate bileşeni, saçların sadece daha sağlıklı değil tamamen farklı bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Aşırı derecede yıpranmış saçları fark edilir şekilde onaran Olaplex patentli sistemi, yıpranmış ve zayıf olan disulfide bağlarını onarma amacıyla saç telinin derinlerine iniyor ve saçı içten dışa onarıyor.

Çiçeksi dokunuş

Tom Ford’un en yeni parfümü Lost Cherry, tatlı ve dolgun, egzotik kokusuyla duyuları, dalından henüz koparılmamış bir meyve gibi canlı ve güçlü kılıyor. Lost Cherry; siyah kiraz ve acı bademin cesur notalarını karıştırarak tatlı ve ekşi bir dokunuş katıyor. Arap yasemini ve Türk gülünün çiçeksi notaları ise güve otuyla harmanından beklenmedik bir karışımla karşınıza çıkıyor.

Saçlara doping

HC Care Saç Bakım Kompleksi’nin içeriğinde yer alan bitkisel formüller sayesinde saçlar, parlak ve canlı bir görünüme kavuşuyor. Düzenli kullanım sonrası gözle görülür etki sağlayan ürün, zayıf ve dökülen saçları doğal dengesine kavuşturarak sağlıklı uzamasına destek oluyor.