Cadde Ekin Uzunlar kimdir? Ekin Uzunlar yaşı ve boyu kaç, nereli?

Ekin Uzunlar kimdir? Ekin Uzunlar yaşı ve boyu kaç, nereli?

04.05.2022 - 21:28 | Son Güncellenme:

Ekin Uzunlar haatı ve biyografisi haberimizde! Karadeniz müziğini, Batı müziği ile sentezleyerek bambaşka bir biçim ortaya koyan Ekin Uzunlar'ın hayatı, müzikseverlerin aramalarına konu oldu. Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan Ekin Uzunlar kaç yaşında?

Ekin Uzunlar kimdir Ekin Uzunlar yaşı ve boyu kaç, nereli

Ekin Uzunlar, seslendirdiği şarkıların yanı sıra dizi ve filmlerde de müziği ile yer aldı. Uzunlar, 1991 yılında doğdu ve kendi tarzı ile milyonları ilgisini çekti. İşte, Ekin Uzunlar biyografisi ve hayatı...

Haberin Devamı

EKİN UZUNLAR KİMDİR?

Uzunlar, 21 Ağustos 1991 tarihinde dünyaya geldi. Babası Arnavut göçmeni, annesi ise Çaykaralı olan sanatçı, çocuk yaşta müziğe ilgi duymaya başladı ve dayısının desteğiyle sanat dünyasında kendini bulabildi. 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başladı. Günümüz Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koymuştur. "Oy Benim Sevduceğum", "Son Bir Kez" gibi şarkılarla adını duyurdu. 2011 yılındaki Sümela’nın Şifresi ve 2015 yılındaki "Bizim Hikaye" filmlerinin soundtracklerine kemençesi ile eşlik etti. Genç şarkıcı 1,80 boyundadır.