Cadde Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

18.08.2022 - 10:17 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız’dan olan kızı Elif Ada Tatlıses, önceki gün İbrahim Tatlıses ile birlikte çekilen fotoğrafını, "Canım babam elleriyle besler" ifadeleriyle Instagram'dan paylaştı. Tatlıses'in en küçük çocuğu olan Elif Ada Tatlıses annesi Ayşegül Yıldız ile yaşıyor.

Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında evlenmişti. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada Tatlıses'i evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. Sonrasında 2013 yılında boşandıklarında İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada Tatlıses henüz bebekti. İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu olan Elif Ada Tatlıses annesi Ayşegül Yıldız ile yaşıyor.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses ve 2013 yılında boşandığı eski eşi Ayşegül Yıldız’ın kızı Elif Ada, geçtiğimiz aylarda 10 yaşına girdi. Anne ve babasıyla birlikte pastasının mumlarını üfleyen Elif Ada, kutlamadan kareleri Instagram hesabına yükledi.

Elif Ada anne ve babasına olan sevgisini fotoğrafların altına düştüğü şu notla dile getirdi: “Bir yaşıma daha girdim. Canım babama ve canım anneme çok teşekkür ederim, sizi çok seviyorum."

"SENİ SEVİYORUZ KIZIM"

İbrahim Tatlıses kızının duygusal sözlerine “Biz de seni seviyoruz kızım, sen bizim bir tanemizsin” diyerek karşılık verdi. Ayşegül Yıldız da “İyi ki doğmuşsun bebeğim, gözümün nuru, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum” yorumunu yaptı.

Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

"CANIM BABAM ELLERİYLE BESLER"

Haberin Devamı

Elif Ada Tatlıses, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Elif Ada, önceki gün babası ile birlikte kahvaltı yaparken çekilen fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. Babasının elleriyle yemek yedirdiği Elif Ada Tatlıses, gönderisine, "Canım babam elleriyle besler..." notunu düştü.

Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

Aylar önce yayınlanan İbo Show’da Tatlıses ile kızı Ada arasındaki maske diyaloğu izleyenlere keyifli anlar yaşattı. İmparator, kızına koronavirüs tedbirleri ile ilgili soru sorarken minik Ada, ‘Herkes maske taksın’ cevabını verdi. Ancak Ada’nın utangaç halleri izleyenlerin yüzünü güldürdü.

HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

İbrahim Tatlıses'in kızına söylediği bazı sözler ise ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Tatlıses, "Yıllardır hiç şarkı söylemedim. Yalnız başımayken bile söylemedim. Eski nağmeleri yapamam diye utandım hep. Elif Ada bana 'baba neden şarkı söylemiyorsun, ben seni hep internetten dinliyorum' dedi. Şimdi şarkı söylersem diyecek ki 'bu babamın sesi değil' ben de utandım söyleyemedim." ifadelerini kullandı.

Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

"KÖTÜ ZAMANDA DOĞDU"

Tatlıses daha sonra “Kötü zamanda doğdu. İsterdim ki beni şarkı söylerken görsün. Beni affet kızım" diyerek hem kendi ağladı hem herkesi ağlattı.

Öte yandan programda Elif Ada'nın babası karşısındaki çekingen halleri dikkat çekti. 'Babamla uzun zamandır görüşmüyorum' diyen Elif Ada, 'babanla neden görüşmüyorsun' sorusuna 'annem getirmiyor' cevabını verdi. Bu sözler gündemdeyken Elif Ada'nın utangaçlığı da konuşulan konulardan biriydi. Sosyal medyada küçük Elif Ada'ya yapılan yorumlar Ayşegül Yıldız'ı kızdırdı.

Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

Haberin Devamı

AYŞEGÜL YILDIZ İSYAN ETTİ

Ayşegül Yıldız, kızıyla ilgili yapılan yorumlara isyan etti. Yıldız, konuyla ilgili "Ya Allah aşkına çocuk babasını zaten sürekli görmediği için babasından çok utanıyor" dedi.

"Babasını hayatında ilk defa program sunarken izliyor onun şaşkınlığı ve heyecanı var. Bir de ilk defa stüdyoya girmiş o kadar kamera içinde babası çağırınca 'gitmeyeceğim' dedi. Zorla ikna ettik. O çocuk daha 7 yaşında ve orada şok olmuş halde. Hemen yine kafası farklı çalışan arkadaşlar sallamış da sallamış"

Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler

Yazarlar