Cadde Elon Musk Twitter'ı satın aldı, eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabı silindi!

Elon Musk Twitter'ı satın aldı, eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabı silindi!

04.11.2022 - 11:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta Twitter'ı satın alan ve şirkette yaptığı radikal değişiklilerle tüm dünyanın odağında olan Elon Musk'ın eski kız arkadaşı Amber Heard'ün hesabı; popüler sosyal medya platformundan kayboldu. Heard'ün hesabına erişilemezken, sosyal medya kullanıcıları bu durumun kaynağını sorgulayarak, konuyla ilgili yorumlarını paylaştı.

Elon Musk Twitterı satın aldı, eski sevgilisi Amber Heardün hesabı silindi

Elon Musk ve Twitter'ın eski patronları arasında nisan ayından beri devam eden çekişmeli satış anlaşması, nihayet geçen hafta sonuçlanmıştı. Tarafların mahkemelik olmasıyla olaylar başka bir boyuta taşınmış ve birçok kişi Musk'ın platformu satın almayacağını düşünmeye başlamıştı. Tesla ve SpaceX CEO'su Musk ise mahkemeden önce davranmış ve 27 Ekim'de imzayı atarak Twitter'ın resmen sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

Ancak olaylı süreç burada sona ermemiş ve Musk, satış anlaşmasına imza attığından beri sansasyonel hamleleriyle gündemden düşmemişti.

Elon Musk Twitterı satın aldı, eski sevgilisi Amber Heardün hesabı silindi

KENDİNİ TEK YÖNETİCİ YAPTI: ESKİ PATRONLARDAN İNTİKAM MI ALIYOR?

Musk'ın platformu alır almaz hayata geçirdiği icraatlarından biri de şirketin eski yöneticilerini kovmak olmuştu. İşten çıkarılan ilk kişiler arasında şu isimler yer almıştı: Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ve genel danışman Sean Edgett.

Milyarder ayrıca, Twitter'ın yönetim kurulunu da feshederek kendisini 'tek yönetici' yapmıştı. Şirket, 1 Kasım'da ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) tek yöneticisinin Musk olduğunu bildirmişti.

Haberin Devamı

REKLAM VEREN MARKALAR BİR BİR GİDİYOR

Satışın gerçekleşmesinin ardından Buick, Cadillaac ve Chevrolet gibi markaların ana şirketi General Motors, Twitter'a verdiği reklamları geri çekmişti.

General Motors'u başka markalar da izleyince, Musk'ın ne kadar para kaybedeceği merak konusu olmaya başladı.

Elon Musk Twitterı satın aldı, eski sevgilisi Amber Heardün hesabı silindi

HESABINA ULAŞILAMIYOR

Tüm dünya gündemini meşgul eden bu olayların ardından, Elon Musk'ın eski sevgilisi, 'Aquaman' yıldızı Amber Heard'ın hesabı; teknoloji devinin Twitter platformunu 44 milyar dolara satın almasından birkaç gün sonra kayboldu. Aktrisin '@realAmberHeard' kullanıcı adlı hesabı, artık bulunamıyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, eski eşi Johnny Depp'e karşı davasında yaşananların ardından bitmeyen tepkilere ara vermek isteyebileceğinden şüphelenirken, diğerleri bunun Musk ile bir ilgisi olup olmadığını sorguladı.

Konuyla ilgili, "Amber hesabını kendisi mi sildi, yoksa Elon tarafından mı silindi?", "Amber muhtemelen Elon'un özel mesajlarına erişeceğinden korkmuştur" ve "Teşekkürler Elon!" gibi yorumlar yapıldı.

Elon Musk Twitterı satın aldı, eski sevgilisi Amber Heardün hesabı silindi

NE OLMUŞTU?

2016’nın sonlarında Musk, aktör Johnny Depp’in eski eşi, oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard’den bir yıl sonra ayrılan Musk, “Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı” itirafında bulunmuştu.

Adının Heard ile Depp'in olaylı davasında geçmesi üzerine yaptığı bir paylaşımda; "Umarım ikisi de hayatlarına devam eder. En iyi dönemlerinde olduklarında ikisi de inanılmaz insanlar" diye yazmıştı.