Cadde Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı'

Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı'

05.10.2022 - 07:27 | Son Güncellenme:

Ölümünün üzerinden 45 yıl geçmesine rağmen 'Rock'n Roll Kralı' Elvis Presley hakkında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Kuzeninden yakın korumasına, sevgilisinden doktoruna pek çok kişinin onun geçirdiği estetik operasyonlara dair söyledikleri ise bir hayli dikkat çekici.

Elvis Presleyin en yakınları tüm sırlarını anlattı 2 ayak parmağı vardı

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - Hollywood yıldızı, 'Rock'n Roll Kralı' Elvis Presley 45 yıl önce hayatını kaybetti. Ancak onun trajik ölümünün ardından kendisiyle ilgili ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmedi. Bir dönem ölmediği söylentileriyle gündeme oturan ünlü yıldız şimdi de geçtiğimiz günlerde kuzeni Billy Smith'in oğlu Danny Smith tarafından Youtube kanalında dile getirilen estetik iddialarıyla adından söz ettiriyor. İşte bir dönem genç kızların rüyası olan Elvis Presley'in şimdiye kadar neredeyse hiç dile getirilmeyen estetik sırları.

Haberin Devamı

Elvis Presleyin en yakınları tüm sırlarını anlattı 2 ayak parmağı vardı
Billy Smith (solda), Elvis Presley (sağda)

Elvis Presley büyüleyici sesinden sonra çekici yüz hatlarıyla da birçok kişinin beğenisini kazanan bir sanatçıydı. Ancak eski koruması Sonny West ve aynı zamanda kuzeni Billy Smith'e göre ünlü yıldız bedeniyle ilgili bazı özgüvensizliklere sahipti. Billy, hayatta kalan son 'Memphis Mafia (Elvis Presley'in çevresindeki gruba verilen ad)' üyesiydi. Oğlu Danny'e kuzeninin makyaj ve estetiğe bakış açısı hakkında, "Bütün bunların onu daha iyi gösterdiğini ihtiyacı olduğunu düşündü. Elvis her zaman görünüşünü iyileştirmeye çalıştı" ifadelerini kullandı.  

YAKIN ARKADAŞI ONUN İÇİN BURUN AMELİYATI OLDU

Presley'in yakın koruması Sonny West ise 2007'de kaleme aldığı 'Elvis: Still Take Care of Business' adlı kitabında onun yıllar içerisinde burun estetiği de dahil olmak üzere çeşitli operasyonlar geçirdiğini iddia etti. West, anılarında Presley'in özellikle burnunun çok geniş ve büyük olduğuna inandığını söylüyordu. Yine bu kitapta yazanlara göre Presley kariyerinin yükselişe geçtiği 1950'lerin ortalarında burun ameliyatı olmayı düşündü. Öyle ki eski lise arkadaşı George Klein'dan kendisi için bir burun estetiğinin nasıl bir şey olduğunu denemesini bile istemişti. Çünkü Presley bıçak altına yatma konusunda ürkekti ve o dönemlerde estetik operasyon geçirmek yıldızlar arasında bugün olduğu kadar yaygın değildi.

Haberin Devamı

Elvis Presleyin en yakınları tüm sırlarını anlattı 2 ayak parmağı vardı
George Klein

Şaşırtıcı bir şekilde Klein, Presley'in isteğini kabul etti. Klein, o dönem Hollywood'un önde gelen plastik cerrahlarından Dr. Maury Parks anlaştı ve burun estetiği ameliyatı oldu. Arkadaşında her şeyin yolunda gittiğini gören ünlü yıldız da burun ameliyatı için Dr. Parks'ın ofisine gitti ve burnunu küçülttü.

İKİ KERE YÜZÜNÜ GERDİRDİ

Geçirdiği operasyonlar yalnızca bununla da sınırlı kalmadı! Elvis Presley, eski korumasına, Priscilla Presley ile evlendikten sonra, Dr. Parks'ın da isteği üzerine kepçe kulak operasyonu geçirdiğini de söyledi. Bunların yanı sıra Rock'n Roll Kralı ayrıca dişlerini kaplattı, bir göz kapağı gerdirme ve biri 1957'de ve biri 1975'te olmak üzere iki kere yüz gerdirme operasyonu geçirdi. 1957'deki ilk yüz germe işlemi için Presley'in kuzeni Billy yıllar sonra oğlu Danny'e şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Bana göre bu sadece bir yüz gerdirme değildi. Burnunu geniş bulduğu için beğenmiyordu. Bu yüzden onu daraltmaya karar verdi ve doktorlar da tam olarak Elvis'in isteğini yerine getirdi. Nasıl daha iyi görünebileceğini çözmüştü."

Elvis Presleyin en yakınları tüm sırlarını anlattı 2 ayak parmağı vardı

ESTETİK İÇİN TAKMA ADI: WEST

Ayrıca 1972 ila 1976 yılları arasında Elvis ile birlikte yaşayan kız arkadaşı Linda Thompson onun saçlarını simsiyah boyadığını ve birkaç ben aldırdığını da iddia etti. Ancak bu iddialar arasında öyle bir tanesi vardı ki duyanları şaşkına çevirecek cinstendi. Elvis'in iki ayak parmağı olduğunu söyleyen kız arkadaşı Linda şu açıklamayı yaptı:

"İki ayak parmağı vardı. Ayak başparmağı ile ikinci ve üçüncü ayak parmağı birbirine bitişikti. Onu, perdeli görünen ayak parmakları konusunda şaka yaparak çok kızdırırdım! Yani iki parmaklıydı. Bu çoğu insanın bilmediği bir şey."

Eski koruma, Elvis Presley'in 1975 yılında başka ameliyatlar geçirmek için takma ad olarak kendi soyadı olan "West"i kullandığını öne sürerek, "Benim adımı kullanarak göz kapaklarını, çenesini, boynunu ve yanaklarını da yaptırdı" dedi. Ünlü yıldız ise ömrü boyunca herhangi bir estetik operasyon geçirdiğini hiçbir zaman doğrulamadı veya reddetmedi.