Cadde Gelinim Mutfakta bu haftaki sunucusu Emel Özkızıltaş kimdir? Emel Özkızıltaş hayatı ve kariyeri...

Gelinim Mutfakta bu haftaki sunucusu Emel Özkızıltaş kimdir? Emel Özkızıltaş hayatı ve kariyeri...

15.12.2021 - 08:59 | Son Güncellenme:

Emel Özkızıltaş kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında yayımlanan gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yarışmasını her hafta farklı bir isim sunuyor. Bu hafta yarışmayı sunan isim ise Emel Özkızıltaş oldu. Peki Emel Özkızıltaş kimdir?

Gelinim Mutfakta bu haftaki sunucusu Emel Özkızıltaş kimdir Emel Özkızıltaş hayatı ve kariyeri...

Emel Özkızıltaş hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasını her hafta farklı isimler sunmaya devam ediyor. Bu hafta programın sunuculuğunu Emel Özkızıltaş üstleniyor. Yarışmanın takipçileri Emel Özkızıltaş kimdir sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Emel Özkızıltaş 1986 yılında dünyaya geldi. Asıl mesleği kabin memurluğu olan Emel Özkızıltaş şarkıcı Abdullah Yıldız'ın Mektup şarkısına çektiği klipte rol almasının ardından Kanal D ekranında yayımlanan Bugün Ne Giysem ve İşte Benim Stilim adlı programlarda boy göstermiştir. İşte Beniö Stilim yarışmasında 2014 yılında birinci olan Emel Özkızıltaş kısa bir süre Çarkıfelek programında da görev almıştı. Emel Özkızıltaş bu 13-17 Aralık tarihlerinde programın sunuculuğunu üstlenecek.