Cadde Emilia Clarke: Bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok!

Emilia Clarke: Bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok!

10.07.2023 - 12:45 | Son Güncellenme:

Emilia Clarke, 2011-2019 yılları arasında yayınlanan dünyaca ünlü 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde 'Daenerys Targaryen' karakterine hayat vermesiyle hafızalara kazınmıştı. Tam adı Emilia Isobel Euphemia Rose olan Clarke, diziyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Emilia Clarke: Bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok

'Ejderhaların Annesi Daenerys Targaryen'i canlandıran İngiliz 'Game of Thrones' oyuncusu Emilia Clarke, sekiz sezon süren ve büyük beğeni toplayan dizide geçirdiği 'üzücü' dönemi anlattı.

Haberin Devamı

DİZİ TEKRAR GÜNDEME GELDİ

2018'de sona eren ancak spin-off dizisi 'House of the Dragon' ışığında tekrar gündeme gelen yapımdaki deneyimini paylaşan 36 yaşındaki Clarke, Los Angeles Times'a konuşarak; 'Game of Thrones'un finalinden yıllar sonra hala tüm bu deneyimi sindirmeye çalıştığını itiraf etti.

Emilia Clarke: Bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok

İki anevrizma geçirmesi ve babasını kaybetmesi gibi kişisel sorunlarla uğraşırken şöhretle başa çıkmanın kendisini zorladığını söyleyen ünlü isim, yine de bu rol için minnettar olduğunu belirtti.

Emilia Clarke: Bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok

"GERÇEKTEN ÜZGÜN OLDUĞUM ZAMANLAR OLDU"

"O dizide gerçekten üzgün olduğum zamanlar oldu, çünkü sadece 20'li yaşlarında genç bir kadındım. Tüm bunlar 'Game of Thrones' devam ederken yaşandığı için bazen çok kafa karıştırıcı olabiliyordu" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Daenerys'in belli bir kalitenin üstünde görüldüğünü umuyorum. Ne mutlu bana ki durum böyle... İnsanlar bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok.