Cadde Emrah, Dubai yolcusu! Pırlanta taş karşılığında sahne alacak

Emrah, Dubai yolcusu! Pırlanta taş karşılığında sahne alacak

03.11.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

1980'li yılların çocuk starı Emrah Erdoğan, Dubai'de gerçekleşecek bir düğünde sahne almaya hazırlanıyor. Müzik kariyerindeki 40'ıncı yılını saygı albümüyle kutlayan ünlü şarkıcının, konser ödemesini pırlanta taş olarak alacağı öğrenildi.

Emrah, Dubai yolcusu Pırlanta taş karşılığında sahne alacak

Emrah, 1983 yılında ilk profesyonel albümü 'Ağam Ağam'ı çıkardı ve 'Küçük Emrah' olarak müzik dünyasına adım attı. Şimdilerde 40'ıncı sanat yılına özel hazırlanan albümüyle adından söz ettiren sanatçı, Dubai yolcusu.

Haberin Devamı

'Boynu Bükükler' ve 'Ayrılamam' albümleri ile satış rekorları kıran 52 yaşındaki şarkıcı, önümüzdeki günlerde Dubai'de yapılacak görkemli bir düğünde sahne almaya hazırlanıyor.

Emrah, Dubai yolcusu Pırlanta taş karşılığında sahne alacak

KONSER ÖDEMESİ PIRLANTA TAŞ

Sayısız yurt içi konser vermesine karşın uzun süredir sahnelere ara veren Emrah'a, düğünde vereceği konser karşılığında pırlanta taşla ödeme yapılacağı belirtildi.

Yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcıya verilecek pırlanta taşın kaç karat olduğu ise merak konusu.

Emrah, Dubai yolcusu Pırlanta taş karşılığında sahne alacak

"ZAMANI GELİNCE ŞÖHRETLE VEDALAŞACAĞIM"

10 yıl aradan sonra 2016'da 'Aşk ve Mavi' dizisiyle ekrana dönüş yapan Emrah, "Albümleriniz satış rekorları kırdı. Dizileriniz fenomen oldu. Bu süreçte nelerden beslendiniz?" sorusunu cevaplamıştı.

Haberin Devamı

Şöhret sizi yönetirse durum farklı olur, siz onu yönetirseniz bambaşka olur. Aslında şöhreti çok sempatik bir misafir gibi değerlendiriyorum. Zamanı gelince vedalaşabileceğim biri. Ayrıca onun demesini beklemeden ben ona 'hoşçakal' diyeceğim. Bu meslekte yıllar içinde öğrendiğim şey; şöhret sizi değil, siz onu yönetmelisiniz.

Emrah, Dubai yolcusu Pırlanta taş karşılığında sahne alacak

"HAYRAN DEĞİL, GÖNÜL DOSTLARI"

"Arap dünyasına kadar uzanan büyük bir hayran kitleniz var. Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu ise "Hayran yerine, 'gönül dostlarım' demeyi yeğliyorum. Evet, dünyanın dört bir yanından gönül dostlarımız mevcut. Sağ olsunlar benim her zaman yanımda oldular. Beğenilerini güzel mesajlarıyla bana ulaştırıyorlar. Gönlümde yerleri her zaman çok özel" cevabını vermişti.