Cadde Emre Altuğ: 'Bunu Müslüm Gürses mi okumuş?' diyeceksiniz!

Emre Altuğ: 'Bunu Müslüm Gürses mi okumuş?' diyeceksiniz!

28.10.2023 - 11:38 | Son Güncellenme:

Söz ve müziği Sait Ergenç’e ait olan, Müslüm Gürses'in seslendirdiği 'Seni Sevmek İçin Ölmek Mi Lazım' parçasını yeniden yorumlayan şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi.

Emre Altuğ: Bunu Müslüm Gürses mi okumuş diyeceksiniz

Bebek’te objektiflere yansıyan Emre Altuğ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanatçı, Seni Sevmek İçin Ölmek Mi Lazım şarkısı hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"İLK DUYDUĞUMDA ÇOK BEĞENDİM"

Emre Altuğ, "Ben bu şarkıyı radyoda dinledim. Müslüm Gürses’in birçok şarkısını bilirim ama bu şarkısını ilk kez duydum, şarkıyı ilk duyduğumda çok beğendim ve hemen araştırdım. Söz yazarına baktım Sait Ergen, Halit Ergenç'in babası. Halit de çok eskidendir arkadaşım. Tiyatro zamanı aynı odayı paylaştık hatta. Hemen aradım, şarkıyı istediğimi söyledim, o da sağ olsun hemen onayı verdi, 'şarkı senindir' dedi. Aranje, düzenleme tamamen bana ait. Dinleyince göreceksiniz siz de ‘Bunu Müslüm Gürses mi okumuş?’ diyeceksiniz. Kemal Başbuğ yönetmenliğinde klibi de çektik. O da çok enerjik ve güzel geçti” dedi.

Emre Altuğ: Bunu Müslüm Gürses mi okumuş diyeceksiniz

"HALİT ERGENÇ ÇOK BEĞENDİ"

Basın mensuplarının "Halit Ergenç dinledi mi peki?" sorusuna ünlü şarkıcı, "İlk ona dinlettim. Çok beğendiğini söyledi. İçimize sinen, enerjik, güzel bir şarkı oldu" yanıtını verdi.