Cadde Emre Kaya'dan ilginç itiraf

Emre Kaya'dan ilginç itiraf

22.03.2017 - 09:32 | Son Güncellenme:

Popçu Emre Kaya, önceki akşam Venezia Mega Outlet'te yapılan PAL FM yayınına katıldı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaya, hepsi ile ile teker teker fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Emre Kayadan ilginç itiraf

PAL FM yayını sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emre Kaya, hayranlarına teşekkür ederken, bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Elimden geldiği kadar bütün fanlarını kırmadan hareket etmeye çalıştığını belirten Kaya, "Onlara fotoğraf çektirmek bana ayrı enerji katıyor. Onlarla keyfim çok yerinde. Bir fanıma 'Keşke aşık olayım' felan diyorum. O kadar saf ve temiz duygular var ki. 'Ne güzel olur. Fena mı olur, birisi ile evlensem?" derken, fanı ile evlenen megastar Tarkan'ı akıllara getirdi.

Yakında Avrupa turuna çıkacağını belirten şarkıcı, Almanya, Hollanda ve İsviçre gideceğini söyledi.

"ANNEM BİR HAFTA UYUMADI"

Birçok meslektaşına yazdığı hit şarkıları ile tanınan Kaya, "Keşke şunu ben okusaydım dediğiniz şarkı oldu mu?" sorusuna, "Annem Murat Dalkılıç'a 'Kader' şarkısını verdiğimde bir hafta uyumadı. Sürekli başımın etini yedi, benim keyfim yerinde, Murat'ı çok severim" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"BİRÇOK KİŞİ İNANAMADI"

"Menajerliğinizi yapan eski eşiniz Gizem Demir ile çalışmak zor mu?" sorusu üzerine Kaya, "Boşandıktan sonra zor bir dönem atlattık, birçok kişi birlikte çalışmamıza inanamadı. Hala nasıl yanyana durabiliyorsunuz, çok zor iş başarıyorsunuz diyenler var. Biz onu atlattık, şimdi çok iyi dostum ve arkadaşım. Belki Türkiye'de böyle yaşayan 3-5 kişiden birisiyiz. Şuan aramızda bir sıkıntı yok, işimize konsantreyiz ve olması gereken bu" ifadelerini kullandı.