Cadde Engin Altan Düzyatan: Starlık daha iyiymiş!

Engin Altan Düzyatan: Starlık daha iyiymiş!

22.02.2024 - 09:30 | Son Güncellenme:

Yapımcılık da yapan Engin Altan Düzyatan, yurt içi ve yurt dışı tatilleri ile yeni projelerinden bahsederken, oyunculuk yapımcılık arasındaki en büyük farkı anlattı.

Engin Altan Düzyatan: Starlık daha iyiymiş

Engin Altan Düzyatan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Oyuncu, bir mekan çıkışı kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını cevapladı.

Haberin Devamı

ÖNCE DUBAİ SONRA ULUDAĞ

"Bir yaz tatili bir kış tatili yaptınız" sözlerine Düzyatan, "Güzel, her şey yolunda. Önce Dubai sonra Uludağ, güzel bir tatil yaptım. Keyfim yerinde, dinleniyorum. Bu yıl artık bir şey yapmayacağım. Önümüzdeki yıl gelecek projeleri değerlendiririz ama bu yıl bir şey yok” dedi.

Engin Altan Düzyatan: Starlık daha iyiymiş

"OYNUYORSUN VE EVE GİDİYORSUN"

Düzyatan, "Yapımcılığa başladınız. Oyunculuk ile arasında fark var mı?" sorusuna, “Birazcık o taraftayım, birazcık bu taraftayım. Elimden geldiği kadar uğraşıyorum. Oyunculuğun şöyle bir rahatlığı var. Hiçbir şeyle sen uğraşmıyorsun, birileri senin adına uğraşıyor. Sen gidiyorsun oynuyorsun, eve dönüyorsun. Yapımda daha zor işler, çok fazla parametreler var. Bütün hepsini senin takip etmen gerekiyor. Şimdi onun geyiğini yapıyorum. Starlık daha iyiymiş. Belgeseli bitirdik. Bir tane film yaptım yapımcı olarak, onun montajındayız. Başka ortak olduğumuz bir film çıkmak üzere. Artık hepimiz göreceğiz oyunculuk ile yapımcılık arasındaki farkı" cevabını verdi.