Cadde Erdem Kınay'ın ilginç arabası dikkat çekti! 'Fiyatını ben bile bilmiyorum'

Erdem Kınay'ın ilginç arabası dikkat çekti! 'Fiyatını ben bile bilmiyorum'

07.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ortalarda görünmeyen besteci ve aranjör Erdem Kınay, geçtiğimiz günlerde Bebek'te trafikte objektiflere yansıdı. İlginç arabasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, "Bu arabadan Türkiye’de bir tek bende var" ifadelerini kullandı.

Erdem Kınayın ilginç arabası dikkat çekti Fiyatını ben bile bilmiyorum

Erdem Kınay'ın müziğe ilgisi çocuk yaşta başladı. Bunu fark eden annesi, Kınay'ı henüz altı yaşında Yurdaer Doğulu Sanat Merkezi’ne yazdırdı. 6 Ocak 1978 doğumlu müzisyen, konservatuvar sınavlarına girdi ve altı sene İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim aldı.

Haberin Devamı

1996'DA GÖKHAN TEPE İLE ÜN KAZANDI

Bugüne kadar Aşkın Nur Yengi, Demet Akalın, Gökhan Özen, Hadise, Hande Yener, Murat Boz, Hande Yener ve Serdar Ortaç gibi birçok ünlü şarkıcının albümüne katkıda bulunan Erdem Kınay, kendisi de üç albüm yayımladı. Ünlü aranjör ve prodüktörün ilk profesyonel çalışması 1996’da oldu. 18 yaşından itibaren geceleri kafelerde, müzik yapılan mekânlarda sahne alıp para kazanan Kınay, Gökhan Tepe’nin ilk albümünü yaptı. Bu albüm sayesinde ikisi de isim yaptı.

Erdem Kınayın ilginç arabası dikkat çekti Fiyatını ben bile bilmiyorum


"SERDAR SABAH FİKRİNİ DEĞİŞTİRİR"

44 yaşındaki besteci, aranjör, "Kiminle çalışırken çok zorlandınız? diye sorarsanız, Serdar Ortaç. 'Süper oldu bu Erdem' der, sabah kalkar fikrini değiştirir. Kenan Doğulu’yla çalışmak çok keyiflidir. Demet Akalın’la da öyle, hiç yormaz, yarım saatte şarkıyı okur. Bazen sanatçılar müziğe karışabiliyorlar; 'buraya darbuka çalalım, buraya keman çalalım' diye. Halbuki o uçağın pilotu benim ve uçağı nasıl kullanacağıma kimsenin karışmaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

2020 yılında Hürriyet'e röportaj veren başarılı müzisyen, "Yaptığınız işlerdeki en favori şarkınız hangisi?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Erdem Kınay'ın müziğe ilgisi çocuk yaşta başladı. Bunu fark eden annesi, Kınay'ı henüz altı yaşında sanat merkezine yazdırdı. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan, bugüne kadar Aşkın Nur Yengi, Demet Akalın, Gökhan Özen, Hadise, Hande Yener, Murat Boz, Hande Yener ve Serdar Ortaç gibi birçok ünlü şarkıcının albümüne katkıda bulunan Erdem Kınay, kendisi de üç albüm yayımladı. Ünlü aranjör ve prodüktörün ilk profesyonel çalışmasıysa 1996’da Gökhan Tepe albümüyle oldu.

1 MİLYON 700 BİN TL'LİK OTOMOBİL!

Erdem Kınay, geçtiğimiz aylarda Bebek trafiğinde objektiflere yansımıştı. 1 milyon 700 bin TL'lik Lamborghini Gallardo marka aracıyla dikkat çeken Kınay, "Aracı yeni aldım, ama sık sık kullanmıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Erdem Kınayın ilginç arabası dikkat çekti Fiyatını ben bile bilmiyorum

İLGİNÇ ARABASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Erdem Kınay, son olarak ilginç arabası ile Bebek’te trafikte görüntülendi. Sahil turuna çıktığını söyleyen müzisyen, “Bu arabadan Türkiye’de bir tek bende var” dedi.

Basın mensuplarının “Aracın fiyatı ne kadar peki?” sorusuna Kınay, “Fiyatını ben bile bilmiyorum” dedikten sonra sahil turu atmaya devam etti.  

Erdem Kınayın ilginç arabası dikkat çekti Fiyatını ben bile bilmiyorum