Cadde Erhan Yazıcıoğlu'nun ayağı kesilmekten kurtuldu

Erhan Yazıcıoğlu'nun ayağı kesilmekten kurtuldu

22.08.2023 - 17:00 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam Bodrum’da, diyabet hastalığı nedeniyle ayağını kesilmekten kurtaran ekiple akşam yemeği yedi. Hayatından komik hikayeler ve hatıralar anlatan oyuncu Yazıcıoğlu, neşesi ile geceye renk kattı.

Erhan Yazıcıoğlunun ayağı kesilmekten kurtuldu

Diyabet hastalığı yüzünden iki yıldır birçok doktor ve profesör tarafından ayağı kesileceği söylenen Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam iki aylık tedaviyle ayağını kesilmekten kurtaran yara bakım uzmanı Anıl Şen ve ekibine teşekkür yemeği verdi.

Haberin Devamı

GECEYE RENK KATTI

Hayatından komik hikayeler ve hatıralar anlatan oyuncu Yazıcıoğlu, neşesi ile geceye renk kattı.

Erhan Yazıcıoğlunun ayağı kesilmekten kurtuldu

ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

'Karadayı', 'Çatı Katı Aşk', 'Şemsi Paşa Pasajı' gibi yapımlarda ve pek çok tiyatroda rol alan Erhan Yazıcıoğlu Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk olmuştu.

Erhan Yazıcıoğlunun ayağı kesilmekten kurtuldu

"BU BANA SÖYLENİR Mİ?"

Yazıcıoğlu'nun ilk eşinden olan kızları Begüm ve Burçak'tan bahsedilince konu kızının kakasını yiyip yemediğine gelmişti. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan oyuncu ,"Annesi lavaboda yıkıyor Begüm'ü. 'Senin ben kakanı yerim' dedim. Biraz da aramız limoniydi eşimle. 'Aman sen de bu ne sevgi?' dedi. 'Gel ye de göreyim' dedi. Bu bana söylenir mi? Aldım ve yedim hocam! Vallahi yedim" demişti.