Cadde Şebnem Dönmez: Erkeklerin tayt giymesi konuşulmalı!

Şebnem Dönmez: Erkeklerin tayt giymesi konuşulmalı!

03.11.2022 - 11:01 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Nükhet Duru'nun "Kadınların sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil" sözlerinin ardından başlayan tartışma günlerdir devam ediyor. Bu konuda yorum yapan son isim oyuncu Şebnem Dönmez oldu.

Şebnem Dönmez: Erkeklerin tayt giymesi konuşulmalı

Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Nükhet Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"ERKEKLER DE TAYT GİYİYOR"

Şebnem Dönmez, geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Hall’de gerçekleşen 'Hazine' filminin galasına katıldı. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının Nükhet Duru’nun tayt açıklamasını hatırlatması üzerine, "Kadınların değil, bence erkeklerin tayt giymesi konuşulmalı. Erkekler de tayt giyiyor. Şaka bir yana herkes istediğini giyer. Buna kimse karışamaz” dedi.

Şebnem Dönmez: Erkeklerin tayt giymesi konuşulmalı