Cadde Eşi Muhammet Aydın'ı silmişti! Tuğçe Tayfur'dan 'ayrılık' açıklaması

Eşi Muhammet Aydın'ı silmişti! Tuğçe Tayfur'dan 'ayrılık' açıklaması

25.12.2023 - 08:25 | Son Güncellenme:

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Tayfur, geçtiğimiz gün eşiyle çekilen pozlarını sosyal medya hesabından kaldırmasıyla dikkat çekmişti. Ayrıldıkları iddia edilen çiftten Tayfur, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Eşi Muhammet Aydını silmişti Tuğçe Tayfurdan ayrılık açıklaması

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Tuğçe Tayfur, Muhammet Aydın ile evlendikten sonra paylaştığı karelere şu mesajı yazmıştı:

Haberin Devamı

Ciddi bir şeyler yazıp yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim ki ciddi bir şeyler yazamayacağım. Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah'ın dediği oluyor. Elhamdüllilah Allah, seni bana gönderdi. Ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi bir kulağımızdan çıktı. Çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allah için seni çok seviyorum.

Eşi Muhammet Aydını silmişti Tuğçe Tayfurdan ayrılık açıklaması

BEBEK BEKLİYOR

Mutlu birliktelikleri devam eden Tuğçe Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıklamıştı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Tuğçe Tayfur, eşi ile objektif karşısına geçerek bebeğinin ultrason görüntüsüyle poz vermişti. Tayfur, "Ay, çok heyecanlıyım" ifadelerini kullanmıştı.

Eşi Muhammet Aydını silmişti Tuğçe Tayfurdan ayrılık açıklaması

Genç şarkıcı son olarak ise kocasını takipten çıkarıp tüm pozlarını silmişti. Aydın da aynı şekilde eşiyle olan tüm pozlarını silince, "Ayrıldılar mı?" sorusu gündeme gelmişti.

Eşi Muhammet Aydını silmişti Tuğçe Tayfurdan ayrılık açıklaması

'AYRILIK' AÇIKLAMASI!

Tuğçe Tayfur, magazin gündemini meşgul eden ayrılık iddiası ile ilgili açıklama yaptı. 1.2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından eşiyle yeni bir karesini paylaşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Ya arkadaş profilimi daha profesyonel hale getireceğim diye aile fotoğraflarını sildim. Buna Efoli de dahildi, onu niye söylemiyorsunuz? Hemen 'ayrıldılar, öyle oldu, böyle oldu.' Yemin ediyorum Instagram sizin gerçek hayatınız olmuş valla ya, ne yapsak başka yere çekiyorsunuz. Bebek gelseydi bir hayırlısıyla. Şarkı çıkaracağım, bunu konuşsak?

Tayfur ve Aydın, bu açıklamanın ardından birlikte çekilen pozlarını da Instagram sayfalarına tekrar yükledi.