Cadde Eşinin ölümüyle yıkılmıştı! 'Bak meleğim, kızımız evlendi'

Eşinin ölümüyle yıkılmıştı! 'Bak meleğim, kızımız evlendi'

23.12.2023 - 08:08 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı'nın kızı Ecen Naz Karlı, Bulut Catalsakal ile nikah masasına oturdu. Kızının düğününden fotoğraflar paylaşan Karlı, "Bak meleğim, kızımız evlendi" sözleriyle kaybettiği eşine seslendi.

Eşinin ölümüyle yıkılmıştı Bak meleğim, kızımız evlendi

Şarkıcı Elif Karlı, 1993 yılında Cengiz Karlı ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten bir kızı ve bir oğlu olmuştu. Ancak Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında 57 yaşındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Eşinin ölümüyle yıkılan Elif Karlı'nın kızı Ecen Naz Karlı, dün bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Bulut Çatalsakal ile nikah masasına oturdu.

Eşinin ölümüyle yıkılmıştı Bak meleğim, kızımız evlendi

"YOLUNUZ, BAHTINIZ, ŞANSINIZ AÇIK OLSUN"

Kızının ve damadının fotoğraflarını 327 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, gönderisine şu mesajı yazdı:

Çocukluk arkadaşlığından hayat arkadaşlığına... Ben bugün kızımın mürüvvetini gördüm. İki pırlantam vardı, üç oldu... Benim harika çocuklarım. Çok mutlu olun. Yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun.

Eşinin ölümüyle yıkılmıştı Bak meleğim, kızımız evlendi

GELİN ÇİÇEĞİDE BABASININ FOTOĞRAFLARI YER ALDI

Ece Naz'ın gelin çiçeğinde kaybettiği babası Cengiz Karlı'nın fotoğrafının da yer alması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isim, gelin çiçeğinin fotoğrafına ise "Bak meleğim, kızımız evlendi" diye yazdı.

Eşinin ölümüyle yıkılmıştı Bak meleğim, kızımız evlendi

Karlı, düğün sonrası eğlenmek için gittikleri mekanın yemek masasında eşi Cengiz Karlı'nın fotoğrafına yer verdi. Elif Karlı, "Tabii ki bizimlesin meleğim" notuyla kaybettiği eşinin fotoğrafını da yayınladı.