Cadde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm fragmanı! EDHO 175. son bölüm detayları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm fragmanı! EDHO 175. son bölüm detayları...

08.12.2020 - 23:47 | Son Güncellenme:

EDHo 176. yeni bölüm fragmanı dizi takipçilerinin yoğun olarak araştırdığı konular arasında bulunuyor. Alpaslan Çakırbeyli'nin ölmesini isteyen Yaman Korkmaz, sadece gerilimi arttırır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175. son bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm fragmanı EDHO 175. son bölüm detayları...

Hızır Çakırbeyli ve ailesinin var oluş ve güç mücadelesi ile her hafta ATV ekranlarında sevenleri karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 175. bölümü ile nefes kesti. Vurulan Şahin Ağa'nın intikamı için Alpaslan harekete geçer. Peki, EDHO yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

EDHO 176. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Başarılı oyuncu kadrosuyla ATV'de yayımlanan dizinin başrolünde Oktay Kaynarca yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175. son bölüm ardından 176. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abisi Derman Korkmaz’ın intikamını almak için sabırsızlanan Yaman Korkmaz, Hızır Çakırbeyli’nin karşısına dikilerek Alpaslan Çakırbeyli’nin ölmesini ister. Hızır Çakırbeyli’nin ikazlarına rağmen, kendi planlarının uygulamaya başlayan Korkmazlar, tansiyonu yükseltmeye kararlıdır. Paralel’cilerin yaptığı saldırıda vurulan Şahin Ağa’nın intikamını almak için gözünü karartan Alpaslan ise soluğu masada alır. Korumaları birer birer vurarak masaya çıkan Alpaslan Çakırbeyli namluyu Yavuz’a çevirerek eşi Özlem’in de intikamını da almak ister. Amcası İlyas Çakırbeyli’nin lider olduğu masaya yaptığı saldırı ise herkesi zor durumda bırakır. Daha yeni masanın lideri olan İlyas Çakırbeyli, yeğeni ve masa arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Hızır Çakırbeyli’nin kurduğu oyundan habersiz kendi başına saldırılar yapan Alpaslan, teyzesi Ceylan Çakırbeyli’nin de ikazıyla kendini geri çekmeye hazırdır. Fakat Alpaslan’ın mekanına yapılan bombalı saldırı yeniden ortalığı savaş alanına çevirir.