Cadde Evler ayrıldı! Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor

Evler ayrıldı! Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor

10.03.2022 - 09:38 | Son Güncellenme:

Son aylarda "evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı" haberleriyle sıkça gündeme gelen yönetmen Hamdi Alkan (55) ile oyuncu eşi Selen Görgüzel'den (43) üzücü bir haber geldi.

Evler ayrıldı Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, Nisan 2014'te Roma'da evlenmişti. İkili, son 2.5 aydır yan yana görüntülenmiyor. Snob Magazin'in haberine göre; ünlü çift, 8'inci yıldönümlerine bir ay kala anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

Haberin Devamı

EVİ TERK ETTİ!
Selen Görgüzel'in, Zekeriyaköy'de yaşadığı evden ayrıldığı öğrenildi. Etiler'de kendine ev tutan oyuncunun, 2-3 gün içerisinde taşınacağı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenen Hamdi Alkan, boşanma iddiaları hakkında, "Memlekette daha önemli mevzular var" açıklamasını yapmıştı.

Evler ayrıldı Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor

"BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK"
Selen Görgüzel, geçtiğimiz eylül ayında '2. Sayfa' programına konuk olmuş, bir dönem yönetmen eşi Hamdi Alkan ile sıkıntılı günler yaşadıklarını ve boşanmanın eşiğinden döndüklerini açıklamıştı.

Oyuncu, "Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor. Bizim aramızda üçüncü şahıs hiç olmadı" demişti.