Cadde Eylül Öztürk'ün avukatı Mustafa Tırtır, 'Neler Oluyor Hayatta'da iddialara yanıt verdi!

Eylül Öztürk'ün avukatı Mustafa Tırtır, 'Neler Oluyor Hayatta'da iddialara yanıt verdi!

14.12.2023 - 17:23 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programına, fenomen Eylül Öztürk’ün avukatı Mustafa Tırtır konuk oldu.

Son dönemde sosyal medya fenomenlerine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan ve şirketine kayyum atanan Eylül Öztürk’ün avukatı Mustafa Tırtır, Neler Oluyor Hayatta programında müvekkili Eylül Öztürk hakkında ortaya atılan iddiaları cevapladı.

Haberin Devamı

"MAL VARLIĞI ABD'DEKİ DAİRELERDEN İBARET"

Avukat Mustafa Tırtır, Eylül Öztürk'ün Türkiye'de sadece bir şirketi bulunduğunu ve tüm mal varlığının Amerika Birleşik Devletleri'nde aldığı dairelerden ibaret olduğunu açıkladı.

"1+1 MÜTEVAZİ EVLER"

Evlerin tamamına yakınının malikane olarak lanse edildiğini, oysaki çoğunun 1+1 daireler şeklinde mütevazı evler olduğunu söyledi. Avukat Tırtır, Eylül Öztürk’e ait şirketin tüm yetki belgelerinin bulunduğunu ve vergi levhasının olduğunu, gerekirse yetkili makamlara ibraz edebileceklerini belirtti.

Eylül Öztürkün avukatı Mustafa Tırtır, Neler Oluyor Hayattada iddialara yanıt verdi

"SAHTE BELGELERLE SUÇLANIYOR"

Avukat Mustafa Tırtır, müvekkili Eylül Öztürk’ün ortada hiçbir delil yokken kamuoyuna sunulan sahte belgelerle suçlanmasının da haksızlık olduğunu söyledi. Eylül Öztürk’ün bu süreçte maddi ve manevi zarara uğradığını söyleyen Mustafa Tırtır, fenomenin tüm sözleşmelerinin iptal olduğunu ve e-ticaret platformlarının tamamının kapatıldığı duyurdu.