Cadde Farah Zeynep Abdullah sarı saçlarına veda etti

Farah Zeynep Abdullah sarı saçlarına veda etti

08.11.2021 - 11:20 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon TRT1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı'nda 'İnci' karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, yeni rolü için imaj değiştirdi. 'Bergen' filmi için saç rengini değiştiren güzel oyuncu, son halini hayranlarıyla paylaştı.

Farah Zeynep Abdullah sarı saçlarına veda etti

Başrolünde yer aldığı 'Masumlar Apartmanı'na geçtiğimiz sezon sonunda sürpriz şekilde veda eden Farah Zeynep Abdullah, yeni filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İMAJ DEĞİŞTİRDİ
Şarkıcı Bergen'in hayatını konu alan aynı adlı sinema filminde başrol oynayacak olan güzel oyuncu, yeni rolü için imajını değiştirdi. 32 yaşındaki oyuncu, Bergen'i canlandıracağı film için sarı saçlarına veda etti.

Saç rengini koyulaştıran Abdullah, bir dergi için verdiği pozunu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. İşte güzel oyuncunun son hali...

Farah Zeynep Abdullah sarı saçlarına veda etti

"İLK KAVGADA ARŞİVLENİR"
Öte yandan Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde ise gerçek adı Efe Çelik olan sevgilisi ünlü Dj Artz ile verdiği romantik pozuyla adından söz ettirmişti.

Güzel oyuncu, DJ Artz ile çekildiği kareye Aleyna Tilki'nin, 'Sen Olsan Bari' şarkısındaki, "Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen" sözlerini yazmıştı. DJ Artz ise paylaşıma esprili bir yorum yaparak "İlk kavgada arşivlenir" demişti.

Farah Zeynep Abdullah sarı saçlarına veda etti

Yazarlar