Cadde Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi Muhammet Aydın’dan sahne yasağı!

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi Muhammet Aydın’dan sahne yasağı!

15.09.2023 - 08:48 | Son Güncellenme:

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Burak Kalfa ile yaşadığı skandalın ardından yeni bir tartışma konusu oluşturdu. Eşi Muhammed Aydın tarafından kendisine koyulan konser ve klip yasağını sosyal medya hesabından duyuran Tayfur, eleştirilere maruz kaldı.

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi Muhammet Aydın’dan sahne yasağı

Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Burak Kalfa'dan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Kısa bir süre sonra Sivas'ta Muhammed Aydın ile evlenen Tayfur, bu evlilikle birlikte yeni bir tartışma konusuna neden oldu.

KIZININ NİKAHINA KATILMADILAR

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'un Sivas'ta gerçekleşen nikahına katılmamaları sosyal medyanın diline düşmüştü. Tuğçe Tayfur, anne ve babasının bu evliliğe sıcak bakmadığı iddialarına "Anne ve babamın rızası vardı" diyerek cevap vermişti.

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi Muhammet Aydın’dan sahne yasağı

'SAHNE YASAĞI' AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU

Son olarak Tuğçe Tayfur'un sosyal medya hesabından eşi Muhammed Aydın ile paylaştığı video, sosyal medyada gündem oldu. Tayfur, eşi tarafından konulan konser ve klip yasağını duyurarak sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine hedef oldu.

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi Muhammet Aydın’dan sahne yasağı