Cadde Filiz Akın'dan haber var! Midesindeki tüp çıkarıldı

Filiz Akın'dan haber var! Midesindeki tüp çıkarıldı

04.01.2022 - 07:55 | Son Güncellenme:

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden biri olan Filiz Akın, 2022 yılını hastanede karşıladı. Sağlık durumu iyiye giden ünlü sanatçı, 2 Ocak’taki doğum gününü ise evinde kutladı.

Filiz Akından haber var Midesindeki tüp çıkarıldı

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Filiz Akın, yeni yıla hastanede girdi. 2 Ocak tarihinde 79 yaşına giren sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiği bu nedenle doğum gününü evinde kutladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Filiz Akın'ın midesindeki tüpün çıkarıldığı ve artık yemek yemeye başladığı ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?
Yaklaşık altı ay önce sepsis nedeniyle tansiyonu tehlikeli derecede düşük olan, ateşi 42 dereceye çıkan Filiz Akın, yoğun bakıma alınmış ve midesine tüp takılmıştı. Tatil için Miami’de bulunan oğlu İlker İnanoğlu, sanatçının rahatsızlığını öğrenir öğrenmez ilk uçakla İstanbul’a dönmüştü.

Üç gün yoğun bakımda tedavi gören Akın, normal odaya alınmış ve tedavisinin devam edeceğini dile getirmişti.

"SİZLERE TEŞEKKÜRLERİM HİÇ BİTMEZ"
Doğum gününü sosyal medya hesabından kutlamayı da ihmal etmeyen Akın, Yeşilçam yıllarından bir fotoğrafını paylaştı ve gönderisine; “Sevgiyi, saygıyı, alkışı tattırdığı için hayata ve sizlere teşekkürlerim hiç bitmez” notunu düştü.

Haberin Devamı

Paylaşıma ünlü isimlerden yorumlar geldi. Türkan Şoray, “Nice mutlu yaşların olsun dünya güzelim, prensesim, nazlı çiçeğim” derken; Emel Sayın, “Huzur veren, iyilik, güzellik saçan varlığınla hep sevilen, hep sayılan oldun” notunu düştü. Perihan Savaş da “Sen muhteşemsin” mesajlarıyla Akın’ın yeni yaşını kutladı.

Filiz Akından haber var Midesindeki tüp çıkarıldı