Cadde Fulya Zenginer: Artık pembe kombin görmekten yoruldum!

Fulya Zenginer: Artık pembe kombin görmekten yoruldum!

31.07.2023 - 09:20 | Son Güncellenme:

Margot Robbie, Ryan Gosling ve ve Emma Mackey'in başrolünde yer aldığı, gişe rekorları kıran 'Barbie' filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. 'Küçük Kadınlar' dizisindeki rolü ile şöhret kazanan Fulya Zenginer, sosyal medyada da çok konuşulan akım hakkında tepkisini dile getirdi.

Fulya Zenginer: Artık pembe kombin görmekten yoruldum

Fulya Zenginer, önceki gün eşi Kuntay Tarık Evren ve oğlu Milan ile Watergarden İstanbul’da görüntülendi. Yeni sezon çekimleri başlayacağı için tatili bitirip İstanbul’a döndüklerini belirten oyuncu, “Havalar biraz serinleyince kendimizi dışarı attık. Küçük bir alışveriş sonrası yemek yiyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

"HER YERDE BARBIE!"

Son günlerde dünyanın gündeminde olan ‘Barbie’ akımı hakkındaki soruya Zenginer, “Sosyal medyada, sokakta her yerde Barbie! Artık pembe kombinli insanları görmekten yoruldum. Her şeyi çok hızlı tüketiyoruz. Ne diyeyim, herkese mutluluklar dilerim. Ben sadeliğe önem veriyorum” şeklinde konuştu.

Fulya Zenginer: Artık pembe kombin görmekten yoruldum

"OĞLUMLA GEÇEN HER SANİYE ÇOK KIYMETLİ"

Geçtiğimiz mayıs ayında dünyaya gelen oğlu Milan hakkında yöneltilen sorular üzerine ünlü oyuncu, “Oğlumuzla geçen her saniye benim için en kıymetli zaman. Onun büyüdüğünü görmek, onunla zaman geçirmek benim bütün stresimi, yorgunluğumu alıp götürüyor” ifadelerini kullandı.

Fulya Zenginer: Artık pembe kombin görmekten yoruldum