Cadde Galatasaray'dan şampiyonluk daveti! Simge Sağın'dan yanıt geldi

Galatasaray'dan şampiyonluk daveti! Simge Sağın'dan yanıt geldi

03.06.2023 - 13:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın, önceki akşam Turkcell Vadi’de verdiği konserde sürpriz bir açıklamaya imza attı. ‘Aşkın Olayım’ şarkısı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen güzel popçu, şampiyonluk kutlamalarına katılması için davet aldığını söylerken, sarı-kırmızılı kulübe yanıtını açıkladı.

Galatasaraydan şampiyonluk daveti Simge Sağından yanıt geldi

Simge Sağın, sezonun ilk açık hava konserini dün akşam Turkcell Vadi’de verdi. Enerjisi ve sahne performansıyla hayranlarına müzik ziyafeti sunan 41 yaşındaki popçu, sevilen şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerine teşekkür eden Simge, “İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz” dedi.

Haberin Devamı

'AŞKIN OLAYIM' TEZAHÜRATI

Ünlü şarkıcı, tezahüratlar üzerine Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’yle özdeşleşen ve Arjantinli futbolcunun gollerinden sonra statta çalınan parçası ‘Aşkın Olayım’ı arka arkaya iki defa söyledi.

Galatasaraydan şampiyonluk daveti Simge Sağından yanıt geldi

"ICARDI VE GALATASARAY CAMİASINA TEŞEKKÜR EDERİM"

Simge “Çok mutluyum. Koyu bir Beşiktaşlı olarak öncelikle Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutluyorum. Bize bu yakışır. Aşkın Olayım hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaraydan şampiyonluk daveti Simge Sağından yanıt geldi

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA KATILACAK

Süper Lig'de 23'üncü kez mutlu sona ulaşan Galatasaray'dan kendisine davet geldiğini duyuran Sağın, "Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var” açıklamasını yaptı.

Galatasaraydan şampiyonluk daveti Simge Sağından yanıt geldi

Haberin Devamı

Şampiyon Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 37'nci haftasında, yarın saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, karşılaşma sonrasında şampiyonluk kutlaması yapacak.