Cadde Genç kadınlara umut oldular

Genç kadınlara umut oldular

10.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi bu yıl depremzede kız çocukları için düzenlendi. Sekiz güçlü kadından ilham alınarak hazırlanan tasarımlardan elde edilen yaklaşık 1 milyon lira, TOG burs fonuna aktarıldı.

Genç kadınlara umut oldular

MESUT YILMAZ - Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına hayata geçirilen ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesinin üçüncüsü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TİM Maslak Show Center’da gerçekleşti. Proje tasarımını Aydan Taş’ın üstlendiği etkinlik iş, sanat ve spor dünyasından birçok ismi bir araya getirdi. Adile Naşit ve Ayşen Gruda’nın da aralarında bulunduğu sekiz güçlü kadından ilham alınarak hazırlanan tasarımlar, Burcu Biricik, Deniz Baysal Yurtçu, Özgü Kaya, Şahika Ercümen gibi alanında başarılı 19 ünlü kadın tarafından podyumda sergilendi.

Haberin Devamı

‘Dibe çökmeden sıçrayamıyoruz’

‘Güçlü Anneler ve Kızlarına’ ithaf edilen kıyafetleri onur konuğu Nur Sürer ile bebeğini kucağına almak için gün sayan Burcu Biricik birlikte el ele taşıdı. Kanal D’de üç sezon yayınlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinde anne-kızı oynayan ikili, yoğun alkış aldı. Defilede boy gösteren Deniz Baysal Yurtçu, “Kadınlar olarak birbirimize daha da fazla dokunmalıyız. Dibe çökmeden sıçrayamıyoruz. Ben gücümü annemden aldım” dedi. Gecede elde edilen yaklaşık 1 milyon lira, depremzede kız çocuklarının eğitimlerine destek olmak için kullanılacak.