Cadde Gerard Pique takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi! 'Shakira çok kızgın'

Gerard Pique takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi! 'Shakira çok kızgın'

23.08.2022 - 12:59 | Son Güncellenme:

Futbol camiasının ünlü ismi Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmıştı. Yaşananların ardından Shakira, çocuklarıyla ABD'ye taşınma kararı alırken; Pique takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi. Gündem olan videolarla ilgili konuşan bir sunucu, bunun Shakira'yı çok inciteceğini söylerken; şarkıcının basına yansıyan görüntüler yüzünden çok kızgın olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Gerard Pique takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi Shakira çok kızgın

Yıldız futbolcu Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira arasında 2010 yılında başlayan büyük aşk, geçtiğimiz aylarda sona ermişti. El Periodico'da yer alan habere göre; Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü çiftin bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtilmişti. Futbolcunun eski evine taşındığı ve komşularının Gerard Pique'yi sık sık eve girip çıkarken gördüğü de öğrenilmişti.

Haberin Devamı

ORTAK AÇIKLAMA

Basına yansıyan haberlerin ardından, ikiliden de resmi açıklama gelmişti. Shakira ve Pique, ortak yayınladıkları açıklamda, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Gerard Pique takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi Shakira çok kızgın

SHAKIRA'DAN SOSYAL MEDYA HAMLESİ

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, Pique'den ayrılır ayrılmaz dikkat çeken bir hamle yapmış; ünlü isim, aldatılma haberlerinden kısa bir süre sonra Instagram’da Chris Evans’ı takibe almıştı. Evans da Shakira’nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince, dış magazin kulisleri aşk iddialarıyla çalkalanmaya başlamıştı. Shakira, Evans ile de durmamış ve diğer yakışıklı isimleri de takip etmişti.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü futbolcu ise gittiği bir etkinlikte adı belli olmayan bir kadınla görüntülenmişti. Barcelona'nın yıldızının beyaz bere takan sarışın kadınla görüntüleri sosyal medyda bir anda viral olmuştu.

ABD KARARI

İspanyol basınından Telemundo'ya göre Shakira, yaşananlardan sonra Gerard Pique'den olan çocukları Milan ve Sasha ile birlikte ABD'ye taşınma kararı almış; Pique'nin, çocuklarının ABD'ye taşınmasına izin vermek için Kolombiyalı şarkıcıya iki şart koştuğu belirtilmişti.

Futbolcunun ABD ziyaretlerinde çocuklarını görmek istediği zaman Shakira'dan uçuşlarda birinci sınıf uçak bileti satın almasını talep ettiği kaydedilmişti. Ünlü ismin aynı zamanda Shakira'nın kendisine borçlu olduğu 400 bin dolarlık parayı ödemesini istediği de belirtilmişti.

Gerard Pique takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi Shakira çok kızgın

FERRAN TORRES'İN KIZ KARDEŞİYLE BİRLİKTE

Pique, gizemli kadından sonra geçtiğimiz günlerde ise takım arkadaşı Ferran Torres'in kız kardeşiyle görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti. Girona'daki bir festivalde fotoğrafları çekilen yıldız futbolcunun yanındaki kadının, Ferran Torres'in kız kardeşi Clara Torres olduğu anlaşıldı.

"BU SHAKIRA'YI İNCİTECEK"

Tüm bunların ardından 35 yaşındaki Gerard'ın, 23 yaşındaki yeni sevgilisiyle yakınlaştığı anların videoları hakkında konuşan İspanyol yayın kuruluşu Socialite'in sunucusu Laura Roige, Dailymail'de yer alan habere göre; şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Aralarında bir ilişki olduğu belli. Bu Shakira'yı incitecek, çünkü karşımızda hiç görmediğimiz bir Gerard Pique var. Onu Shakira ile hiç böyle görmemiştim.

Gerard Pique takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi Shakira çok kızgın

"ÇOK KIZGIN"

New York Post'a göre ise; Shakira'nın bir aile dostu ise Socialite'ye, ikilinin 'ayrılıklarından sonraki bir yıl boyunca ikisinin de yeni sevgilileriyle halka açık bir şekilde görünmeyecekleri' konusunda bir anlaşma yaptıkları ve Shakira'nın 'çocuklarının babasını kız arkadaşıyla toplum içinde gördüğü için çok kızgın' olduğu söyledi.

Ayrıca İspanyol El Periodico gazetesine göre; Shakira ve Gerard, ilişkileri gergin olmasına rağmen çocukları için arkadaş kalmaya çalışıyor.