Cadde Gisele Bündchen'den kızına inanılmaz hediye! 10 yaşındaki Vivian'a neden çiftlik aldığını açıkladı

Gisele Bündchen'den kızına inanılmaz hediye! 10 yaşındaki Vivian'a neden çiftlik aldığını açıkladı

21.09.2023 - 13:22 | Son Güncellenme:

Brezilyalı model Gisele Bündchen, emekli NFL yıldızı Tom Brady ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızına çok konuşulacak bir hediye verdi. 10 yaşındaki Vivian için 9.1 milyon dolarlık bir çiftlik satın alan eski Victoria's Secret meleği, dudak uçuklatan sürpriz hakkında konuştu.

Gisele Bündchenden kızına inanılmaz hediye 10 yaşındaki Viviana neden çiftlik aldığını açıkladı

Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Gisele Bündchen ile kariyerinde yedi kez Super Bowl şampiyonluğu kazanan Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ekim ayında sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

BOŞANMANIN GERÇEK SEBEBİNİ AÇIKLADI

Ayrılık nedeninin "eşinin emeklilik kararını geciktirdiği" iddiasının aksine çok masum olduğunu dile getiren Gisele, birbirlerinden uzaklaştıklarını ve farklı şeyler istediklerini fark ettiklerini söylemişti.

Gisele Bündchenden kızına inanılmaz hediye 10 yaşındaki Viviana neden çiftlik aldığını açıkladı

Bazen hayatınızdaki kişiyle birlikte büyürsünüz; bazen de ayrı ayrı büyürsünüz. Ben 26 yaşındayken, o da 29 yaşındayken tanıştık. Bir aile istedik, birlikte bir şeyler yapmak istedik. Zaman geçtikçe sadece farklı şeyler istediğimizi fark ettik ve bir seçim yapmamız gerekti. Bu, o kişiyi sevmediğiniz anlamına gelmiyor.

ÇİFTLİK HEDİYESİ GÜNDEM OLDU

Eski eşlerin 13 yaşında Benjamin adında bir oğlu ve 10 yaşında Vivian adında bir kızı bulunuyor. Brezilyalı süper model, genç yaşta ata binmeye başlayan Vivian'ın, 'Item' adlı atına meraklı gözlerden uzak ve huzur içinde binebileceği bir çiftlik hediye etti.

Bu birlikte yapabileceğimiz eğlenceli bir etkinlik. Ben de bu şekilde onun sevdiği şeyi yapmasını sağlayabilirim diye düşündüm.

Gisele Bündchenden kızına inanılmaz hediye 10 yaşındaki Viviana neden çiftlik aldığını açıkladı

"ANNE YENİ BİR ATA İHTİYACIM VAR"

Bündchen, kızının ikinci bir at almak istediğini de açıkladı. Ünlü model, "Item, Vivi'yle ilgileniyor ve bu hoşuma gidiyor. O çok kolay bir at. Ancak Vivian şimdiden 'Anne daha yükseğe atlamak için yeni bir ata ihtiyacım var' dedi. Ben de '10 yaşındasın, sakin ol. Daha da iyi olacaksın. Bence şu anda atladığın yer iyi' karşılığını verdim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bu sözler üzerine Vivian, annesine daha çok çalışacağına dair söz verdi: Çalışacağım anne. Çalışacağım ve sana yardım edeceğim.

Gisele Bündchenden kızına inanılmaz hediye 10 yaşındaki Viviana neden çiftlik aldığını açıkladı

FUTBOL SAHASI, DOKUZ YATAK ODASI, MİSAFİR EVİ...

Eski Victoria's Secret modelinin kızına hediye olarak aldığı çiftlik 5 bin 200 metrekarelik bir yaşam alanı sunuyor. Florida'nın Southwest Ranches kasabasındaki 9.1 milyon dolarlık arazide; iki at pisti, bir futbol sahası, dokuz yatak odası, misafir evi ve havuz bulunuyor.

"HAYVANLAR İÇİN DE BİR CENNET"

Çiftliği satan emlak şirketinin yetkilileri, söz konusu araziyi, "Sadece insanlar için değil aynı zamanda hayvanlar için de bir cennet" olarak nitelendirdi.