Cadde Gizem Karaca'nın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı!

Gizem Karaca'nın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı!

07.10.2022 - 16:44 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon TRT1'de ekranlara gelen 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan Gizem Karaca, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Son olarak makyajlı ve makyajsız hallerini gösteren bir video ile takipçilerinin karşısına çıkan 30 yaşındaki güzel, Instagram'da inanılmaz değişimini gözler önüne serdi.

Daha önce 'Güzel Köylü', 'Eve Düşen Yıldırım', 'Adını Feriha Koydum', 'Kara Sevda', 'Şampiyon' ve 'Baraj' gibi yapımlarda rol alan Gizem Karaca, 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi ile nikâh masasına oturmuştu. Evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılıp, İzmir'e yerleşen oyuncu, şimdilerde kameralardan uzak bir yaşam sürüyor.

Haberin Devamı

Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen Gizem Karaca, pandemi sürecini evinde geçirmiş ve kendisini bahçe işlerine vermişti. Bu süreçte organik tarıma başlayan Karaca, bahçesine domates, biber, salatalık, soğan ve patlıcan ekmişti. Pandemi sonrası 2021 yazında da Alaçatı'da görüntülenen oyuncu, muhabirlerin; 'çocuk' sorularına, “İkimiz de istiyoruz ama şu an değil. Zamanında ve sağlıklı olsun” diye cevap vermişti.

2011'de düzelenen Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci seçilen Karaca, üç milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Zaman zaman doğal halini de takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, son paylaşımıyla gündem oldu.

Gizem Karacanın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı

Haberin Devamı

DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI

30 yaşındaki Karaca, makyajlı ve makyajsız halini gözler önüne serdiği bir video yayınladı. Güzel oyuncu, öncesi ve sonrasını kıyasladığı paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Karaca'nın değişimi takipçilerini şaşkına çevirdi. 

"HİÇ ESTETİĞİM YOK"

Gizem Karaca, daha önce katıldığı bir programda; "Estetiğin var mı?" sorusuna, "Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum" yanıtını vermişti.

Gizem Karacanın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı

İNSAN AYIRT ETMİYOR

Öte yandan Gizem Karaca, geçtiğimiz aylarda bir dergiye verdiği röportajda; insan ayırt etmediğini söylemiş "Birlikte olduğum, çalıştığım ve iletişim kurduğum herkesin işine ve değerlerine saygı duyuyorum. İyi bir dinleyiciyim, samimi ve içten olduğum yorumunu çok alıyorum. Ne yaşıyorsam dışıma yansıtan biriyim” ifadelerini kullanmıştı.