Cadde Göğüslerimi açmadım! Ben teşhirci değilim

Göğüslerimi açmadım! Ben teşhirci değilim

31.03.2009 - 07:15 | Son Güncellenme:

Yardım defilesinde elbise krizi yaşayan ünlü manken 'bilerek açtı' iddialarını yanıtladı: Ben teşhirci değilim

Göğüslerimi açmadım Ben teşhirci değilim


Geçtiğimiz hafta içerisinde Sait Halim Paşa yalısında gerçekleşen defilesi de elbise kazası yaşayan ve göğüsleri dışarı çıkan güzel manken Lara Şengül Surol medyada çıkan “Göğüslerini bilerek açtı” haberlerine tepki göstererek “ben teºhirci değilim ki göğüslerimi bilerek açayım” diye cevap verdi.Olaylı geçen defileden sonra 10. İstanbul, Uluslararası Otel, Bar - Café, Restaurant Sistemleri Fuarında S2000 standında görev alan güzel manken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Podyumun ve organizasyonun kurbanı olduk

Medyada çıkan “ Göğüslerini reklam yapmak için açtı ” haberlerine çok üzüldüğünü belirten Surol “ Öncelikle ben ve manken arkadaşlarım o gece bir hayır defilesi için podyuma çıktık. Aklı başında olan hiç kimse böyle önemli bir gecede reklamını yapmayı düşünmez. Yürümek zorunda olduğumuz podyumun üzeri kumaş kaplıydı ve kayıyordu. Normal şartlarda bile yürümek zordu, podyum ışıklandırması yoktu. Sadece salondaki avize ışığı vardı. Tam karşımızdan da yüzümüze takip ışığı tutuluyordu. Bu durumda bırakın podyumu ayakucumuzu bile göremiyorduk. Benden önce çıkan arkadaşlarımdan bazıları düşme tehlikesi geçirdi. Bende sıram gelince göğüs dekolteli ve önü uzun olan elbisemle düşmeden ve elbisenin üzerine basmamaya çalışarak yürüdüm podyumun bittiğini yeri görebilmek için biraz öne eğilince göğüslerimin açıldığını hissettim” dedi.

Haberin Devamı

HER SÖYLEDİĞİ TARTIŞILDI

Surol; geçen yaz Victoria's Secret defilesinde boy göstereceğini söyleyerek gündeme geldi. Fakat, defile yaklaştıkça çark etti; "Kadro dışı kalabilirim" dedi. Nitekim, Victoria's Secret'tan "Hanımefendiyi tanımıyoruz" açıklaması geldi. Ama defilesi 'yalan olan' Lara'nın öyküleri burada bitmedi.

ADRIANA'DAN TEKZİP
"Yaşım 21" dedi ama 24 çıktı. Üç yaşında kızı olduğu anlaşıldı. "Tarkan'ın klibinde oynayacağım" dedi, olmadı. Adriana Lima ile arkadaş olduğunu söyledi fakat Lima'dan tekzip yedi. Meğer adı da sahteymiş! O Lara değil, aslında 'Nazire Şengül Golubev!