Cadde Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar!

Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar!

10.03.2024 - 06:55 | Son Güncellenme:

Magazin gündeminden düşmeyen tartışmaya son olarak Gökhan Türkmen de dahil oldu. 40 yaşındaki şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.

Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde yok diyorlar

Gökhan Türkmen, Kral Müzik YouTube kanalına konuk oldu. Şarkıcı, "Sürdüğün oje veya giydiğin kıyafet gündem olabiliyor. Yapılan eleştirilere takılıyor musun?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

Çok takılmıyorum öyle şeylere. Normal karşılanmamasını normal karşılıyorum ama ben kendime yakıştırdığım şeyi yaparım. Kendi istediğim ve sevdiğim bir şeyi aldığım tepki yüzünden mümkün değil değiştirmem. Kendimle uğraşmayı, stil ve imaj değiştirmeyi seviyorum. Ben sahne adamıyım. Sahneye çıkıyorum. Normal hayatta da sahneden farklı değilim. Sahnede çok uçuk şeyler giyip, normal hayatta eşofman giyen biri değilim. Normal hayatta da sahnedeki gibi takılabilirim. Tepki alırım diye giymediğim, yapmadığım bir şey yok.

Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde yok diyorlar

"BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

"Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne? Sen yaptırır mısın?" sorusuna Türkmen, "Estetik herkes yaptırabilir. Kendi kararları, zevki ve tercihi. Benim takıldığım şey estetik yaptırdıkları halde yaptırmadığını iddia edenler. Onu anlamış değilim. Bu benim 'Ben oje sürmüyorum ki' demem gibi bir şey. Ben yaptırır mıyım, açıkçası tercihim değil. Yüzümde kırışıklık olsa belki belli bir yaştan sonra öyle bir kafa gelebilir. Büyük de konuşmak istemiyorum ama ben elimden geldiği kadar doğal yollarla, düzgün beslenerek, spor yaparak kendimi iyi hisseden bir adamım. Öyle de hayatım devam eder gibi geliyor bana" cevabını verdi.

Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde yok diyorlar

Dışarıdan soğuk bir duruşu olduğunu söyleyen sanatçı, "Gerçekten soğuk bir adamım. Çok da böyle iyi gözüken, mutlu gözüken 'Ah Gökhan gelince de ortam nasıl değişir' denen bir adam değilim. Çok isterim öyle olmak ama değilim. Netim ben. O an mutsuzsam mutsuz gelirim. Baktım mutsuzluğum insanları mutsuz ediyor hemen kaçarım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"OYUNCULUK DÜŞÜNÜYORUM"

Ünlü isim, "Video kliplerinde farklı karakterler canlandırıyorsun. Oyunculuk düşünüyor musun?" sorusu karşısında, "Oyunculuk düşünüyorum. Konser yoğunluğundan ona çok ciddi bir vakit ayırmam gerekiyor. Oyunculuk benim için değerli bir şey. Dizi düşünmem ama bir sinema filmi neden olmasın. Bana bir sene sonraki bir proje için teklif gelmeli ki ben onun üzerine çalışayım. İlla bir başrol olması, kapakta fotoğrafımın olması gerekmiyor. Çok özel, değişik, 15 dakika bile olsa akılda kalıcı bir rolde daha çok oynamak isteyebilirim" şeklinde konuştu.

Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde yok diyorlar

Gökhan Türkmen, "Müzik dünyasında son zamanlarda seni en çok rahatsız eden şey nedir?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

Kötü şarkılar. Gerçekten çok kötü şarkılar var. Bunu bir dinleyici olarak söylüyorum. Çok özensiz şarkılar yapılıyor. Önemli olan verilen emek. Bir şey tutacak diye, o an popüler diye yapılıyor olması benim acayip sinirime dokunuyor. Dinleyiciyi aptal yerine koymak bu başka bir şey değil.

Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde yok diyorlar

"İSTEYEN HERKESE ŞARKIMI VERMEM"

Ünlü şarkıcı, isteyen her meslektaşına şarkısını vermeyeceğini söyleyerek, "İsteyen herkese şarkımı vermem. Şarkıyı vermiyorsun aslında şarkıyı emanet ediyorsun ya. Hayatında senin için önemli olan bir şeyi herkese emanet etmezsin. Ben de etmem" ifadelerini kullandı.