Cadde Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın

Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın

23.12.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncular Büşra Pekin ve Gonca Vuslateri, önceki gün bir markanın davetine geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında kilolu haliyle hatırlanan Pekin, bambaşka bir görüntüye kavuştu. Vuslateri, meslektaşının değişimi hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen ve daha sonra birçok projede yer alan Büşra Pekin, uzun yıllar ekranlardan uzaktaydı. Bu süreçte imajındaki değişiklikle sık sık gündem olan ünlü isim, geçtiğimiz senelerde 6 ay sıkı bir çalışma yaparak 15 kilo vermişti. Pekin değişimiyle alakalı olarak "Giydiklerim daha çok yakışıyor, mutluyum" demişti.

Haberin Devamı

Son olarak 2019'da hayatını kaybeden merhum şarkıcı Dilber Ay'ın hayat hikayesinin anlatıldığı 'Dilberay' filminde başrol oynayan oyuncu, yeni projesi için 9 kilo almıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Büşra Pekin, "Filmin ilk aşamasında çocukluktan başladığımız için kilom idealdi. İlerleyen yaşlara doğru 9 kilo aldım. Dilber Ay'ı oynamak büyük sorumluluk. Güçlü bir kadınmış helal olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın

Çok Güzel Hareketler - Büşra Pekin (Hatice)

GECEYE BİRLİKTE GELDİLER

Önceki gece bir markanın partisi gerçekleşti. Geceye katılan Büşra Pekin ve Gonca Vuslateri, birlikte geldi. Objektiflere de beraber poz veren Pekin ve Vuslateri'nin yakınlığı gözlerden kaçmadı.

Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın

"UĞRAŞMAYIN VALLAHİ"

Gonca Vuslateri, Büşra Pekin'in değişimi ile ilgili ise, "Taş gibi kadın. Uğraşmayın vallahi" diyerek kahkaha attı. 

Haberin Devamı

Büşra Pekin’in estetikler için harcadığı paranın aşağı yukarı 315 bin TL olduğu iddia edilmişti.  Burundan çeneye işte estetik operasyonlarının maliyet listesi:

Badem göz estetiği - 70 bin TL

Bişektomi - 45 bin TL

Dudak dolgusu - 6 bin TL

Elmacık dolgusu - 6 bin TL

Jawline dolgusu - 6 bin TL

Çene ucu dolgusu - 6 bin TL

Işık dolgusu - 6 bin TL

Botox - 5 bin TL

Diş implantı - 80 bin TL

Burun estetiği - 50 TL

Tiplasti - 35 bin TL

Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın

"KAŞ YAPTIRDIM"

Öte yandan gözündeki morluk hakkında konuşan Gonca Vuslateri, "Şöyle bir Mehmet Erdem'i andırdığım yüz ifadem ile kaşımı gördünüz mü? Hafif bir şişti. Kaş yaptırdım şuraya sonra hafif bir şişti. Gerçeğini söylüyorum beğenmiyorsunuz, onu yapıyoruz gerdin güttün diyorsun ne diyeyim ben size" diyerek kahkahalara boğdu.

Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın

"O SES'E KATILIYORUM"

O Ses Türkiye Yılbaşı Gecesi'nde yer alacak isimler arasında Büşra Pekin'in de adı geçmişti. Pekin, "Evet, O Ses'e katılıyorum. Bu yılbaşında bol bol ekranlarda olacağım. Gülse Birsel ile de bir film çektik biliyorsunuz. O da 30'unda yayında. Bu sene bol bol yılın son günlerinde beni göreceksiniz" diyerek güldü.

Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın