Cadde Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım!

Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım!

24.12.2022 - 09:00 | Son Güncellenme:

'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 4 yıl süren evliliğinden bir çocuğu olan ve eski eşiyle yaşadığı polemiklerle sık sık adından söz ettiren model Günay Musayeva, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, yaşadığı bir sıkıntıyı paylaştı.

Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım

Azeri asıllı model Günay Musayeva, 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle şöhreti yakalayan Tolga Karel ile 2011-2015 yılları arasında evli kalmış ve bu birliktelikten Cihangir adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Boşanmanın ardından sürpriz bir kararla ABD'ye taşınan Karel, orada yeni bir hayat kurmuş ve evlenmişti.

Haberin Devamı

Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım

"İNŞALLAH DİĞER ÇOCUKLARINA İYİ BABA OLUR"

Ayrılık sonrası Musayeva, 2015 yılında boşanırken aylık 500 lira nafaka ödemesine karar verilen Tolga Karel'in beş yıldır elini cebine atmadığını iddia etmiş, "İnşallah diğer çocuklarına daha iyi baba olur. Beş yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı. Cihangir'i Babalar Günü'nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Karel ise kendisine ‘hayırsız baba’ suçlaması yöneten eski eşine ateş püskürmüştü. Ünlü isim, "Rabbime beni böyle bir kadından kurtardığı için şükrediyorum. Benim için bir ölü o. Oğlum benim oğlum; ama gün gelir o da gerçekleri bildiğinde onun yanında bir dakika kalmaz" açıklamasını yapmıştı.

Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım

"ÇOCUĞUNU BİLE ARAMIYOR"

Haberin Devamı

Daha sonra Günay Museyava, "Eski eşiniz Tolga Karel ile görüşüyor musunuz? Nafakayı yatıyor mu?" sorusuna; "Aradan 10 yıl geçmiş. Kendisiyle görüşmüyorum. Ne nafakası! Onu geçtim, çocuğunu bile aramıyor. Bizim onun vereceğe paraya ihyacımız yok zaten, herkes kendi yolunda" diye yanıt vermişti.

BABASINI KAYBETTİ

Dokuz yaşındaki çocuğu ile görüşmediği haberleriyle adından sıkça söz ettiren Tolga Karel, geçtiğimiz aylarda acı bir haberle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun babası Tufan Karel, hayatını kaybetmişti.

Eski oyuncu, kanserden vefat eden babasının cenazesine gelmezken, babasının gömüldüğü anları Instagram hesabından yayınlamış ve "Elveda baba. Sana yetişemedim ama ben ölene kadar sen de benimle yaşayacaksın" ifadelerini kullanmıştı.

Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım

OĞLU VE ESKİ EŞİ CENAZEDE

Amerika'da TIR şoförlüğü yapan, Florida'da evini aldıktan sonra biri nakliyat diğeri de lojistik olmak üzere iki şirket kuran Tolga Karel, babasını son kez görememişti. Ancak cenazede oyuncunun görüşmediği oğlu Cihangir ve eski eşi Günay Musayeva yer almıştı.

"TEŞEKKÜR ETTİ"

Sonrasında bir AVM'de görüntülenen ünlü model, muhabirlerin; “Günay Hanım, Tolga Karel'den Cihangir isminde oğlunuz var. Karel'in Amerika'daki eşinden olan oğlunun ismini rahmetli babasının ismi olan Tufan'ı koyduğunu öğrendik. Oğlunuz Cihangir'in üç kardeşi oldu. Siz bu konuda ne söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

Haberin Devamı

Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım

36 yaşındaki ünlü isim, "Geçtiğimiz gün Tolga'ya (Karel) WhatsApp'tan yazdım ve kendisini tebrik ettim. O da bana duyarlılığımdan dolayı teşekkür etti" ifadelerini kullanmıştı.

"DİŞLERİMLE İLGİLİ SIKINTI YAŞIYORUM"

Tüm bunların ardından Günay Musayeva, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet eden manken, "Dişlerimle ilgili sıkıntı yaşıyorum, 3 gündür ağrıdan uyuyamıyorum. Gece rüyamdan ağlayarak uyandım, çok kötü bir şey. Şimdi de dişçime gidiyorum muayene olmak için" diye konuştu.

Günay Musayeva: Rüyamdan ağlayarak uyandım

Yılbaşı ile ilgili planlarından da bahseden Musayeva, "Yılbaşında Meksika'ya gideceğim. Çok seviyorum orayı, çok büyülü geliyor bana. Arkadaşımla gidip yeni yılı orada karşılayacağım. Bir de sıcak oluyor orası, ben kışın neresi sıcak olursa oraya gidiyorum. Soğuktan nefret ediyorum" açıklamasını yaptı.