Cadde Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede'

Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede'

21.04.2024 - 16:07 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açan ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı Hadise, önceki akşam sahne aldı. Ünlü ismin cesur dansı gündem oldu. Hadise'ye sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yaz sezonunu geçtiğimiz günlerde açmıştı. Hadise, deniz kenarında çekilen bikinili pozlarını peş peşe paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Güzel şarkıcı, gönderisine dünyaca ünlü meslektaşı Cher'in 1996'da verdiği bir röportajda kullandığı, bir efsane haline gelen "Anne, zengin adam benim!" cümlesini yazmıştı.

Sosyal medyanın diline düştü Biri Hadisenin üstüne güneş kremi atsın

TATİL POZLARINI PAYLAŞTI

Maldivler'de tatil pozlarını paylaşmaya devam eden Hadise, son olarak göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle çekilen karelerini 14.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlamış ve binlerce beğeni almıştı.

Sosyal medyanın diline düştü Biri Hadisenin üstüne güneş kremi atsın

'GÜNEŞ KREMİ VERİN'

Hadise'nin yayınladığı leopar desenli elbisesiyle verdiği pozlarına takipçilerinden: 'Biraz fazla yanmışsın sanki', 'Güneş kremi sürmek yerine yanmayı tercih ediyor, neden Hadise?', 'Güneş kremi verin Hadise'ye' gibi yorumlar geldi.

Sosyal medyanın diline düştü Biri Hadisenin üstüne güneş kremi atsın

DANSI OLAY OLDU

Her konseri ve her performansı olay şarkıcı, sosyal medya pozları kadar sahnedeki hareketleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü isim geçtiğimiz akşam verdiği konserindeki dansıyla gündem oldu.

Haberin Devamı

Hadisenin cesur dansı olay oldu Hem dillerde hem zirvede

BEĞENİ YAĞDI

Instagram hesabından paylaştığı cesur sahne tarzıyla yaptığı dans sosyal medyayı sallayan Hadise'ye: 'Resmen kraliçe', 'Mükemmel dans ediyor', 'Hem dillerde hem zirvede', Türkiye'nin en yetenekli kadını' gibi yorumlar ve binlerce beğeni geldi.

Hadisenin cesur dansı olay oldu Hem dillerde hem zirvede