Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

10.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

70’İNCİ YILA ÖZEL

Haberin Devamı

1948 yılında İsviçre Zürih’te hizmete giren ilk Mövenpick restoranının 70’inci yıl dönümü, tüm Mövenpick Otelleri’nde 40 gün 40 gece kutlanacak. Özel hazırlanan menüde klasik ve modern lezzetleri buluşturan yedi sıra dışı tat yer alıyor. En popüler Mövenpick imzalı yemeklerin de dahil olduğu, dünya mutfaklarından ve gastronomi trendlerinden ilham alınarak yeniden yorumlanan favoriler, lezzet düşkünlerini bekliyor.

Haftanın mekanları

GAZİANTEP TATLARI BİR ARADA

Ulus Tepeleme Kebap, zengin Gaziantep mutfağının farklı tatlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mekanın spesiyalitesi tepeleme kebap, tamamı zırhla çekilerek hazırlanmış oruk kebabı, pirzola, kaburga, kuzu tandır, kuzu ve tavuk şiş ilgi görüyor. Tatlı menüsünde ise katmer öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

YENİ BULUŞMA ADRESİ

Altıncı yaşını kutlayan Frankie İstanbul, yoğun iş temposunun ve alışveriş merkezlerinin kalbinde yer alan konumunun avantajıyla öğle yemeklerinin yeni buluşma adresi oluyor. Seçmeli set menüsündeki her damak tadına uygun lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan mekan, fiyat politikasıyla da ulaşılabilirlik sunuyor.

Haftanın mekanları

DÜNYA MUTFAĞINDAN LEZZETLER

Radisson Blu Kayseri, geleneksel menüsüyle konuklarını ağırlıyor. Yerel ve dünya mutfağından lezzetleri bir arada sunan otel, terasıyla Kayseri manzarasını ayaklar altına seriyor. Otel, ayrıca kayak tutkunları için Erciyes’e, sporseverler içinse Kadir Has Stadyumu’na ulaşım fırsatı sağlıyor. Menüsünde Kayseri tabağı yağlama, içli köfte, yaprak sarması, mantı ve dana biftek gibi lezzetler var.

Haftanın mekanları

BAHÇEŞEHİR'DE İTALYAN RUHU

İtalyan mutfağının lezzetlerini küçük dokunuşlarla yorumlayan All Eatalian, müşterilerine İstanbul Bahçeşehir’de Akdeniz ruhunu yaşatıyor. Menüde pizzalar, keçi ve tulum peynirinin harmanı rimini salatası ve burger gibi seçenekler var. Ayrıca Leonardo di Pollo, minestrone çorba, atıştırmalık bruschetta, deniz mahsullü risotto, özel baharatlar ve soslarla hazırlanan taze makarnalar da keşfedilmeyi bekliyor.

ÖĞLE SERVİSLERİ BAŞLIYOR

Nişantaşı The St.Regis İstanbul’un içerisinde yer alan Spago, saat 12.00-18.00 arasında müşterileri için öğle servisine başladı. Teras manzarasıyla konuklarını karşılayan mekan, öğle saatlerinde hem iş toplantılarına hem de keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Menüsünde buharda pişirilmiş ‘Hong Kong’ usulü levrek ve ızgara dana bonfile gibi seçenekler var.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

FARKLI KAHVALTI KONSEPTİ

Şef Umut Karakuş’un mutfağı Aila, yeni Türk kahvaltısı konseptine ev sahipliği yapmaya başlıyor. Antakya’nın sürk peynirinden domat zeytinine, Varto keçi peynirinden Van otlu peynirine kadar onlarca özgün lezzet menüde yer alıyor. Sıcak humuslu yumurta, kırmızı pancarlı, ıspanaklı ve sade olarak üç tipte sunulan omlet, otlu, peynirli ve pastırmalı pideler diğer seçeneklerden birkaçı.

Haftanın mekanları