Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

20.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Alternatif eğlenceli

Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, yeni yılı görkemli atmosferinde unutulmaz yılbaşı eğlenceleriyle karşılıyor. Yüksek tavanlı ferah odalarda konaklama, Toro Latin Gastro Bar veya Avlu Restaurant’da yılbaşı gala yemeği ve after parti eğlencelerine ek olarak, yeni günün ilk brunch’ı ve Six Senses SPA deneyimleri misafirleri bekliyor.

Haftanın mekanları...

Kış menüsü

Özsüt, bu kış içinizi ısıtacak yepyeni lezzetlerle geliyor. Markanın menüsünde kestaneli magnolia ve balkabaklı bardak pasta gibi kışa özel tatlar yer alıyor. Özsüt’te yer fıstıklı çikolatalı, korokanlı, ananas bademli, meyveli, çikolatalı ve sakızlı markiz bardak pasta çeşitleri ise kış boyunca pastaseverleri cezbedecek.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

 Lezzet şöleni

Anadolu Yakası’ndaki Ken Sushi&More, yepyeni menüsü ve şık dekorasyonuyla Suadiye’deki yeni yerinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Executive Chef Aras Serkek’in özel olarak hazırladığı menü, misafirlere üst düzey bir lezzet şöleni deneyimi sunuyor.

Haftanın mekanları...

 Özel deneyim

Aralık ayı boyunca yılbaşı ruhunu yaşayan Fransız konseptli La Pierre, Arnavutköy sokaklarını caz müzikle lezzetlendirecek. Unutulmuş pastane sıcaklığını, şık ve kucaklayıcı bir anlayışla sunan mekan, yılbaşı sürprizleriyle de müdavimlerine özel deneyimler yaşatacak.

Haftanın mekanları...

Balık seçenekleri

Saca Marin Kalamış, geniş balık seçenekleri, nefis mezeleri ve hizmet kalitesiyle misafirlerini ağırlıyor. Mekanda, lüfer, kalkan, tekir, barbun, yayın ve palamutun farklı balık seçenekleri yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Suadiye’de açıldı

Ali Ocakbaşı, Anadolu Yakası’ndaki ilk şubesiyle Suadiye’de açıldı. Adalar manzarası olan mekanda, kebabın vazgeçilmez eşlikçileri arasında yer alan mezeler, mevsimsel ve yöresel ürünlerle hazırlanıyor.

Haftanın mekanları...

Yazarlar