Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

05.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

İtalyan mutfağı

İtalyan mutfağının lezzetlerini profesyonel bir bakış açısıyla yorumlamayı sürdüren Terrazza Italia, menüsüne eklediği yeni lezzetlerle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Restoran, mevsimine özgü tatlarla hazırladığı yeni menüsüyle; dünyaca ünlü lezzetleri misafirlerine sunuyor.

Haftanın mekanları...

Yeni yiyecekler

Meksika mutfağının Türkiye’deki gerçek temsilcisi Ranchero, menüsüne yeni lezzetler ekledi. Mekanda, bolas de elote&tortitas, chimirollos, milanesa de res picante, burgerajas ve torti burger, menüye yeni giren yemekler oldu.

Haftanın mekanları...

Doğal ürünler

Six Senses Kaplankaya, bilinenin ötesinde deneyim ve keşifleriyle 1 Nisan itibarıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. Otel, misafirlerine kendi organik bahçesinden ve bölgedeki zeytin ağaçlarından, yerel balık pazarından ve çevre köylerden gelen doğal ürünlerden oluşan menüler sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Lezzet şöleni

Ataşehir’deki By Satır, iddialı lezzetleri ve sunumlarıyla misafirlerini öğle ve akşam yemeklerinde ağırlıyor. Mekan, sadece eti değil, burger ekmeğini ve sosları da kendileri üretiyor. Köftelerinde hiçbir kimyasal madde kullanmayan mekanda, lokum gibi bonfile ve antrikotlar damaklarda şölen yaratıyor.

Haftanın mekanları...

İyi müzik ve yemek

Hilton İstanbul Kozyatağı, canlı müzik ve konser dendiğinde Türkiye’de ilklere imza atan Hayal Kahvesi’ni bünyesinde misafir etmeye başlıyor. Premium sahnesinde ‘İyi Yemek’ ve ‘İyi Müzik’ mottosuyla kapılarını açmaya hazırlanan Hayal Kahvesi, görkemli ambiyansı, kusursuz servisi ve birbirinden ünlü isimlerin sahne programıyla şehrin eğlence nabzını tutmaya hazırlanıyor.

Haftanın mekanları...

Geniş brunch menüsü

The Ritz-Carlton İstanbul’da kapılarını açan Nobu İstanbul, geleneksel pazar brunch’larının yeni adresi olarak misafirlerini ağırlamaya başladı. Klasik Japon lezzetleri modern dokunuşuyla rafine bir gastronomi deneyimine dönüşen mekan, 12.00-16.00 saatleri arasında geniş brunch menüsünü canlı müzik performansı eşliğinde keşfetmeye davet ediyor.

Haftanın mekanları...